Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

David Johnson

Poznam kobietę z klasą...

Polecane posty

Niniejszy anons kieruję w stronie inteligentnych Pań z poczuciem humoru i klasą (tak, tak, wiem, że jestem naiwny, ale wierzę, że w tym bagnie się takie znajdą), które mają dużo wolnego czasu i chcą go spędzić w towarzystwie kulturalnego, oczytanego mężczyzny na poziomie. Na początek proponuję internetową przyjaźń. A potem? Zobaczymy... Marzę o poznaniu wyjątkowej kobiety, z którą mógłbym pisać dosłownie o wszystkim. Jeśli więc masz ochotę mnie poznać, napisz, proszę, na adres: davidjohnson00@wp.pl. Na pewno odpowiem. 

Nie interesuje mnie Twój wiek ani wygląd, ponieważ jeśli jesteś dojrzała mentalnie, dogadamy się. 

Jeśli zaś chodzi o mnie, napisać mogę na początek tyle, że mam 25 lat. Nigdy dotąd nie byłem w żadnym związku. Nie dlatego, że coś ze mną nie tak, ale po prostu czekam na właściwą kobietę. Może to naiwne, ale nie chcę się wiązać z byle kim. Bardzo lubię czytać (Joyce, Steinbeck i wielu, wielu innych autorów), a także uprawiać sport. Skończyłem studia, pracuję. I chciałbym móc mieć przyjaciółkę, z którą zawsze mógłbym porozmawiać, gdy zacznie doskwierać mi samotność. 

Pozdrawiam i liczę na to, że zechcesz dać mi szansę. 

Gość Dany

Wielki plus za to, że lubisz czytać 🙂

Gość Gość

Już przylazła. I łazi tak od rana. Wejdźcie na jej profil i zobaczcie ile dziś zrobiła wpisów.

Gość Dany
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Już przylazła. I łazi tak od rana. Wejdźcie na jej profil i zobaczcie ile dziś zrobiła wpisów.

Słowo anons ją przyciągnęło 😂

Dany,

dzięki. Ogólnie lubię beletrystykę. 

Niiisia25, 

nauczycielką na pewno nie pogardzę. O ile będzie umiała się wysłowić. 😉

Gość Dany
1 godzinę temu, David Johnson napisał:

Dany,

dzięki. Ogólnie lubię beletrystykę. 

Niiisia25, 

nauczycielką na pewno nie pogardzę. O ile będzie umiała się wysłowić. 😉

Ja lubię thrillery psychologiczne. Lubię tę zagadkę mózgu, gdzie trzeba się skupić, poruszyć szare komórki do myślenia 🙂