Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna

Chyba jestem kochanką

Polecane posty

Gość Gość
2 minuty temu, Gość pieski hau napisał:

facet zawsze chce ru,chać i zasrany obowiązek jego baby aby mu to ru,chanie zapewnić, a jak tego nie zrobi to inna ją wyręczy, proste

Równia pochyła, mówi ci to coś? 

Gość gosc
3 minuty temu, Gość pieski hau napisał:

facet zawsze chce ru,chać i zasrany obowiązek jego baby aby mu to ru,chanie zapewnić, a jak tego nie zrobi to inna ją wyręczy, proste

nie jest winą że nei poinformował że ma inną dvpe i rcha na boku rzeczywiście, ja pdle...wszytkim popierającym kłamstwa tak ohydne życze tego samego, i od normlanych ludzi na poziomie trzymajcie się brudasy wszelkie z dala. Trzymajcie się swojej patoli. Sajonara!

Gość Olive
10 minut temu, Gość gość napisał:

Ból dupy zdradzonej baby.

Za to ty jesteś taka super że tyłka bez proszenia nadstawiasz. Brawa!!!

Gość gość

Kto jeszcze nie wie to napiszę: Są ludzie i są k..wy.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

nie jest winą że nei poinformował że ma inną dvpe i rcha na boku rzeczywiście, ja pdle...wszytkim popierającym kłamstwa tak ohydne życze tego samego, i od normlanych ludzi na poziomie trzymajcie się brudasy wszelkie z dala. Trzymajcie się swojej patoli. Sajonara!

On ma kilka ich, rozpiętość wiekowa od 35 do 85 a sam ma 55 lat. 

Gość Anna

jestem puszczalka sciera 😞

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Olive napisał:

Za to ty jesteś taka super że tyłka bez proszenia nadstawiasz. Brawa!!!

A po czym wnosisz że autorka tamtego komentarza tak robi? Naprawdę nie dziwi mnie że jesteście zdradzane. Nikt nie wytrzyma dekady z takimi babskami. 

Gość Gość
8 minut temu, Gość gosc napisał:

Ból dupy lvdzkiej szm aty że ktoś umie życ zgodnie ze soba i swoimi zasadami wiedzącymi jak chce żyć i co jest dla niego ważne, wy pie rda laj patolo, idz gnebic bliskim swoim ze szma co nym umysłem

Biedna, zdradzona baba... współczuję, ale trzeba było myśleć wcześniej, a nie teraz wyzywać obcych ludzi.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

A po czym wnosisz że autorka tamtego komentarza tak robi? Naprawdę nie dziwi mnie że jesteście zdradzane. Nikt nie wytrzyma dekady z takimi babskami. 

Daj spokój, widać, że to jakaś zdradzona żona, ma żal do całego świata, tylko nie do siebie i tego co ją zdradził. Nie ma co dyskutować z patologią.

Gość Olive

Róbcie ze sobą co chcecie, nie zabraniam, nie unoście się, to jeszcze nie karalne, skąd ten skowyt xD

Gość Hmm

Jak powiedział wybitny krakowianin, Stanisław Lem: Na dnie oceanu, w rowie Mariańskim żyją sobie bezpiecznie rurkowce. Może to jest jakiś pomysł dla Pani?? 🙂

Gość 16.

A ja właśnie męża zapytałam:

Ja- kto jest winny jak facet zdradza żonę?

On- kochanka.

Ja- dlaczego?

On- bo na kogoś trzeba zwalić.

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Daj spokój, widać, że to jakaś zdradzona żona, ma żal do całego świata, tylko nie do siebie i tego co ją zdradził. Nie ma co dyskutować z patologią.

Patologią jesteś ty cichodajko

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość 16. napisał:

On- kochanka.

Ja- dlaczego?

I dosłownie i w przenośni. 

Gość konkurentki
7 godzin temu, Gość Lila napisał:

Mam byc uczciwa wobec innych kobiet ? Po co? To moje koleżanki? Skoro facet mi się podoba a ja jemu to co mnie obchodzą inne kobiety ? Najwidoczniej jest miedzy nimi coś nie tak.  

Ja aktualnie jestem w związku. On się rozwiódł. Jakbym tak zwracała uwagę czy aby przykrości nie zrobię tamtej, to nie byłabym teraz w fajnym związku. 

baby przeważnie mają inne baby głęboko w du'pie, zawsze inna to konkurentka

Gość la fi ryn da
5 godzin temu, Gość Anna napisał:

Przecież on sam mi się ciagle podstawia. Dodam, ze z nim nie spałam a on i tak potrafi mi kupić coś droższego i ciagle do mnie wypisuje 

a ty bierzesz prezenty i majtki mokre i szpare dasz niedługo, kwestia czasu, ulegasz pokusie

Gość Luna
2 godziny temu, Gość 16. napisał:

On- kochanka.

Ja- dlaczego?

Dobry żart. Nie, to nie obca kobieta jest winna, która nikomu nic nie deklarowała i może spać z kim chce, tylko MONŻ misiaczek lubiący przygody.

Gość Anna
21 minut temu, Gość la fi ryn da napisał:

a ty bierzesz prezenty i majtki mokre i szpare dasz niedługo, kwestia czasu, ulegasz pokusie

Nie planuje iść z nim do łóżka, ale wyciągnę z niego ile się da. 

Gość yakimba
5 godzin temu, Gość Anna napisał:

Ja mysle, ze mu na mnie zależy, bo ostatnio pożyczył mi 2 tysiące na powiększenie ust ( powielszam reguralnie  a nie mogłam czekać do wypłaty) i powiedział, ze na razie nie muszę mu oddawać kasy. 

no więc wiadomo już o co tu chodzi, jak to nie jest prowo oczywiście

Gość gość

ciekawe czy jako dzieci zdradzanej  przez waszego ojca, matki, pisalybyscie to samo

Gość kebob
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Nawet jeśli twój skarb nie dostanie od żadnej normalnej kobiety to jeśli we krwi ma zdradę to i tak Cię zdradzi idąc do burdelu. Tak trudno ci pojąć że zdradza zdradzający i to tylko jego wina? Nie róbcie z takich facetów poszkodowanych bo pokazujecie tym samym swoją tepote. 

ile wam tłumaczyć że burdel to nie zdrada, tam tylko taka jakby inna masturbacja, z pomocą profesjonalistki, a nie zdrada od razu

Gość ręka na fiuta
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Równia pochyła, mówi ci to coś? 

czemu musi szukać w terenie to co ma w domu? bo w domu jest kiepskie, tyle filozofii

Gość ręka na fiuta
2 godziny temu, Gość 16. napisał:

On- kochanka.

Ja- dlaczego?

bo kochanka daje szpary!!! Jakby facet chciał zdradzić ale nie miałby z kim to by za chiny nie zdradził. Kumasz??? Inna baba która daje szpary winna za zdrade bo udostępnia pipe.

Gość zal
2 minuty temu, Gość ręka na fiuta napisał:

czemu musi szukać w terenie to co ma w domu? bo w domu jest kiepskie, tyle filozofii

To niech fi)ut znajdzie honor i najpierw odejdzie, ciężko pojąć? 

Gość tylko modelki
11 minut temu, Gość Anna napisał:

Nie planuje iść z nim do łóżka, ale wyciągnę z niego ile się da. 

czyli bankomat, a potem pretensje że faceci traktują baby przedmiotowo, buehehehe

Gość gooosc
4 minuty temu, Gość ręka na fiuta napisał:

taka prawda, nie ma nic gorszego od zaniedbanej,zrzędzącej baby.

Gość zal
3 minuty temu, Gość ręka na fiuta napisał:

bo kochanka daje szpary!!! Jakby facet chciał zdradzić ale nie miałby z kim to by za chiny nie zdradził. Kumasz??? Inna baba która daje szpary winna za zdrade bo udostępnia pipe.

oboje winni w jakiś sposób, każde w inny ale oboje zachowują się nie w porządku, są bez sumienia i robią krzywdę innym, nie można tak żyć czyniąc krzywdę, prędzej czy później zło wraca, o to tu chodzi. Nikt nie chce być krzywdzony więc się po prostu takich rzeczy nie robi, Chłop powinien najpierw odejśc a nie tchórzliwie takie rzeczy robić a baba ta druga nie czuje się po tym jak sz*mata wiedząc że jest z doskoku. Ja nie rozumiem tych ludzi którzy robią komuś i sobie krzywdę, bo ta druga kim ona jest, sama siebie krzywdzi dając się tak traktować. Trzeba myślec co się robi,

Gość ręka na fiuta
4 minuty temu, Gość zal napisał:

To niech fi)ut znajdzie honor i najpierw odejdzie, ciężko pojąć? 

ale on chce dymać nie odchodzić, a że dymanie kiepskie ( lub wcale ) w domu, więc idzie ziom w teren. Głodnego wina że ukradł jedzenie? Wina żony i wina tej ściery która daje mu w zastępstwie ( choć można to nazwać jako czyn społeczny ), facet jest tu tylko ofiarą egoistycznych bab, nic więcej.

Gość Gość
7 godzin temu, Gość Lila napisał:

Jesli moj facet poleci na inna to co z tego? To moja własność?  Skoro leci na inna to znaczy ze juz mnie nie kocha i nie chce. To po co mam z nim być? Ja nie jestem typem kobiety rozpaczajacej po facecie. Takie kobiety sa żałosne.  Facet nie jest wlasnoscia kobiety. Jak i kobieta nie jest wlasnoscia faceta. 

Masz rację, ale to się mówi Nie kocham cię, to już koniec. Wtedy jest wolny i może zarywać i do 10. Trochę uczciwości. A autorka powinna postawić sprawę jasno, albo ja albo ona. Póki jest z tamtą to oficjalnie jest JEJ facetem.

Gość mordki
5 minut temu, Gość zal napisał:

oboje winni w jakiś sposób, każde w inny ale oboje zachowują się nie w porządku, są bez sumienia i robią krzywdę innym, nie można tak żyć czyniąc krzywdę, prędzej czy później zło wraca, o to tu chodzi. Nikt nie chce być krzywdzony więc się po prostu takich rzeczy nie robi, Chłop powinien najpierw odejśc a nie tchórzliwie takie rzeczy robić a baba ta druga nie czuje się po tym jak sz*mata wiedząc że jest z doskoku. Ja nie rozumiem tych ludzi którzy robią komuś i sobie krzywdę, bo ta druga kim ona jest, sama siebie krzywdzi dając się tak traktować. Trzeba myślec co się robi,

nie mówie że on nie jest winny, bo zamiast pogadać z obecną babą to kombinuje, ALE jeśli ta druga by szpary nie udostępniła to zdrady by nie było, jasne jak słońce