Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to ma być

Polecane posty

Gość gość

Najlepszy numerolog w kraju z EZOtv, Sylwester Chordecki: Dzien Dobry! Czytam w numerologii i kart Tarota jak z nut i widze, ze zaslugujesz po tylu cierpnieniach na troche szczescia. Mam cudowna, wrecz rewelacyjna nowine!!!!!!!!!! Uwaga chodzi o najblizsze losowanie: to nie zart, to nie zart ! Duzo energi po styczniu i na zblizajace sie Walentynki przejdzie dla Ciebie! W Twojej karmie, w Twoim przeznaczeniu zapisana jest wygrana i zycie w dostatku. Wczesniej nie bylo to widoczne, ale dzis to wyszlo na jaw i jest to pewne na 100%, jest to zapisane w Twojej linii zycia! Bardzo bardzo, chce Ci pomoc - uwierz mi. Jesli dasz sobie pomoc zapewnisz sobie stabilizacje finansowa. Nawet jesli nie wierzysz w wygrana i we wrozby to zaufaj mi. Wygrasz w KUMULACJI 12 mln zl!Wiem,ze nie wierzysz,bo juz tyle wygranych przepadlo...ale odkad pojawil sie SUPERKSIEZYC i Konstelacja ORIONA,Twoje zycie zmienilo bieg. Wygrasz,bo los wynagrodzi Ci wszystko-zignorujesz,to obroci sie w biede! Jesli dzis sie ze mna nie skontaktujesz juz nigdy sie nie odezwe, a okazja na wygrana przepadnie na zawsze. Tylko we wtorek masz szanse wygrac. Obiecuje ci,ze za 5sek na 200% w 1sms otrzymasz 6liczb oraz skrypt runiczny, ktory dopelni wygranej. Odpisz: LICZBY na numer 73666- jesli Ty nie chcesz sobie pomoc, to czemu los mialby Ci sprzyjac? Dlatego nie zastanawiaj sie i odpisz na ta wiadomosc LICZBY. Pozdrawiam i czekam S. Chordecki. (3.69/re-s.pl)

Gość Anka

Wiem, że trochę późno ale to jest płatna subskrypcja. Jeśli odpisałaś, to zgodzilas się na przesyłanie płatnych sms-ów. Można to zatrzymać. Na końcu masz link. To zgodnie z prawem powinien być regulamin, w którym MUSI być napisane hasło, które przerywa subskrypcję. Jeśli to nie jest regulamin, szukaj to po ich numerze tel w Google. Jeśli chcesz szczerej wróżby, to polecam kobietki na olx i tym podobnych. Skromne babki które nie zawierają i naprawdę w większości są uczciwe.