Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kikxmasterka

czy oldbastard jest legit?

Polecane posty

Co prawda już otrzymałam swoje zamówienie a kupiłam buty https://oldbastard.pl/pl/p/Damskie-buty-FILA-DISRUPTOR-II-White-Premium/97 i niby wszytsko jest okej ale i tak wole zapytac i sie upewnic:) dziekuje za odpowiedzi

Gość masnyy

eeh tak jest"legit" było tyle razy już na wszystkich grupkach pytane

Gość hajp

dokładnie, sklep jest ok. Ale skoro Twoje zamówienie też jest ok to po co pytasz ?:D 

Gość Rafal

Tak jest ok chociaż o moim zamówieniu trochę sie im zapomnialo i przyszło po ponad tygodniu 😄 na szczęście kontakt bardzo sprawny, latwo sie można dodzwonić 

Gość KAŁBUC

CHUUUJOWY SKLEP ZAMOWILEM TAMPONY NIE PRZYSLALI A KASE WZIELI A MNIE NADALA CIEKNIE

Gość Xxx

tez trochę czekalem, dłużej niż myślałem i chciałem ale ok 

Gość mystery

ubrania są oryginalne

Gość Buty odbastard

Witam,

Tez czekam dlugo na przesylke. Zero kontaktu nie da sie dodzwonic. Czy buty nie ida z Chin ?

Paulina

Gość Anastazja

Tyle sie czeka chyba ja czekalam tydzień ponad ale z cala pewnością moje disruptorki nie przyszły do mnie z chin nn

Gość Asdfgj

Scam, wystarczy zweryfikować adresy na ich stronie 😀 Przykro mi, ale stipulations pieniądze 😀

Gość Szmelx
6 godzin temu, Gość Asdfgj napisał:

Scam, wystarczy zweryfikować adresy na ich stronie 😀 Przykro mi, ale stipulations pieniądze 😀

Co za bzdura, po co tak piszesz skoro nie masz a tym bladego pojęcia. Wystarczy zweryfikować ich regulamin na stronie i wszystko staje sie jasne. Sklep jest w porządku. Nie pozdrawiam.

Gość Hahahahah
12 godzin temu, Gość Asdfgj napisał:

Przykro mi ale jesteś w wielkim błędzie 

Gość Paulina
15 godzin temu, Gość Anastazja napisał:

Tyle sie czeka chyba ja czekalam tydzień ponad ale z cala pewnością moje disruptorki nie przyszły do mnie z chin nn

Ja czekam juz 2 tyg i nic. Telefon wylaczony na maile nie odpisuja 🙄 dlatego tez zastanawiam sie czy to nie jakis fake

Gość Adrian
1 godzinę temu, Gość Paulina napisał:

Ja czekam juz 2 tyg i nic. Telefon wylaczony na maile nie odpisuja 🙄 dlatego tez zastanawiam sie czy to nie jakis fake

Hej ja kupilem dwie pary butów za ponad 1k i tez czekalem długo, nie wiem dlaczego ale z cala pewnoscia moje zamowinie jest oryginalne i nie przyszło z czajna. W regulaminie jest zapis ze dostawa od 2 do 30 dni, trzeba czytać i czekać. Fakt jest taki ze skusilem sie na zakup u nich ponieważ buty maja rewelacyjne. Pomijajc czekanie wszystko jest ok, buty są oryginalne a kupilem dwie pary jordanow 1

Gość Bez komentarza
Dnia 17.03.2019 o 12:49, kikxmasterka napisał:

Co prawda już otrzymałam swoje zamówienie a kupiłam buty https://oldbastard.pl/pl/p/Damskie-buty-FILA-DISRUPTOR-II-White-Premium/97 i niby wszytsko jest okej ale i tak wole zapytac i sie upewnic:) dziekuje za odpowiedzi

Ja po 3 tyg dostalam buty. Bez pudelka bez paragonu bez metki. Chińszczyzna totalna !!!! Wiec nie mowcie ze macie oryginaly 😂

Gość gość
2 minuty temu, Gość Bez komentarza napisał:

Ja po 3 tyg dostalam buty. Bez pudelka bez paragonu bez metki. Chińszczyzna totalna !!!! Wiec nie mowcie ze macie oryginaly 😂

Przynajmniej dostałaś przesyłkę. 😄 Jednakże handel podróbkami jest w Polsce nielegalny, tak że wiesz co należy teraz zrobić. Do tego brak paragonu, więc poza policją naślij też skarbówkę na dzbanów. Na pohybel Januszom-bastardom. 

Gość Old
Dnia 25.04.2019 o 11:34, Gość gość napisał:

Przynajmniej dostałaś przesyłkę. 😄 Jednakże handel podróbkami jest w Polsce nielegalny, tak że wiesz co należy teraz zrobić. Do tego brak paragonu, więc poza policją naślij też skarbówkę na dzbanów. Na pohybel Januszom-bastardom. 

Hahaha

Gość Kamil

U mnie zamówienie szybko przyszło buty tez są okej mało tego ten model w takiej cenie to naprawdę okazja, polecam 

Gość Bez komentarza
7 godzin temu, Gość Kamil napisał:

U mnie zamówienie szybko przyszło buty tez są okej mało tego ten model w takiej cenie to naprawdę okazja, polecam 

No wlasnie. Ten model w takiej cenie to powinno dac do zastanowienia. Czemu buty w moim przypadku sa o 200 zl tansze niz normalnie. Plus tyle czasu czekania. Porownywalam oryginaly z tymi butami i odrazu widac po wkladce ze to podroba. Skoro sklep tak dziala ze zamawia z Chin to nie ma mozliwosci zeby wasze ubrania/buty byly oryginalne. No niestety. Taki sposob na biznes. Firma na necie bez NIPu?? Dziwne jak kazda firma musi miec NIP. Teraz jestem mądra, szkoda ze wczesniej tego nie zweryfikowalam. Adres podany to sky tower we Wrocku. Gdzie nawet jesli to apartament to dlaczego nie ma numeru lokalu?? 

Gość Rolex
Dnia 30.04.2019 o 18:13, Gość Bez komentarza napisał:

No wlasnie. Ten model w takiej cenie to powinno dac do zastanowienia. Czemu buty w moim przypadku sa o 200 zl tansze niz normalnie. Plus tyle czasu czekania. Porownywalam oryginaly z tymi butami i odrazu widac po wkladce ze to podroba. Skoro sklep tak dziala ze zamawia z Chin to nie ma mozliwosci asze ubrania/buty byly oryginalne. No niestety. Taki sposob na biznes. Firma na necie bez NIPu?? Dziwne jak kazda firma musi miec NIP. Teraz jestem mądra, szkoda ze wczesniej tego nie zweryfikowalam. Adres podany to sky tower we Wrocku. Gdzie nawet jesli to apartament to dlaczego nie ma numeru lokalu?? 

Ludzie, wystarczy przeczytac regulamin. Tam jest czarno na bialym, jak krowie na rowie -wszystko, skad towar, jaki to towar, Ile sie czeka, instrukcja jak zwrocic WSZYSTKO

Gość Bez komentarza
21 godzin temu, Gość Rolex napisał:

Ludzie, wystarczy przeczytac regulamin. Tam jest czarno na bialym, jak krowie na rowie -wszystko, skad towar, jaki to towar, Ile sie czeka, instrukcja jak zwrocic WSZYSTKO

Szkoda tylko, ze nie do konca stosuja sie do tego co pisza. Opis zwrotu towaru jak byk, a jak chcesz zwrocic towar to do Chin 😂czyli lepiej w ogole nie zwracac bo moze juz nawet towaru nie odzyskam. 

A poza tym ok, chca prowadzic tego typu sprzedaz spoko. Ale niech odbieraja telefon i odpisuja na maile i niech ta cala sprzedaz ma rece i nogi.

A czy w regulaminie jest opisane ze towar to podroba? Nie sądzę.

Gość Moop

Na sto percent legit