Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy możliwe jest to, że dwoje ludzi się BARDZO kocha, po kilku latach rozchodzą się, a właściwie to jedno podejmuje decyzję o rozstaniu, rozstają się i mimo wieloletniej tęsknoty tego zostawionego, drugie nic już do niego nie czuje?

Polecane posty

Gość gość

Jak myślicie?

Gość Gość

A czy możliwe,  żeby małżeństwa się rozstała,  bo jedno z małżonków przestaje kochać? Jak myslisz? Także Agata żyje mzobkami a Kubuś liże inne, na pocieszenie Agacie - gorsze od niej

Gość gość

Jedno po 5 latach od rozstania nadal ma pozytywne sny z udziałem tej osoby, a druga osoba o niej zapomniała...?

Czy jest to możliwe??

Gość Gość
7 minut temu, Gość gość napisał:

Jedno po 5 latach od rozstania nadal ma pozytywne sny z udziałem tej osoby, a druga osoba o niej zapomniała...?

Czy jest to możliwe??

Kubuś "sni" o wielu kobietach i "daje im odczuc" jak je kocha, to magik😉

Gość gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Kubuś "sni" o wielu kobietach i "daje im odczuc" jak je kocha, to magik😉

Lub Agatka...

Gość gość

Wypowiadajcie się proszę. Bardzo mi zależy na Waszych opiniach, a jak na razie wypowiedziała się tylko jedna osoba...:-(

Gość Gość

Co to za pytanie w ogóle? To że ty za kimś tęsknisz nie oznacza że ktoś też musi. 

Gość Gość
4 minuty temu, Gość gość napisał:

Wypowiadajcie się proszę. Bardzo mi zależy na Waszych opiniach, a jak na razie wypowiedziała się tylko jedna osoba...:-(

To ze ty tęsknisz nie znaczy ze druga osoba tez, bardzo możliwe,ze kompletnie o tobie zapomniał, takie jest życie, przykro mi

Gość gosc

Ktoś kłamał na początku i nie kochał. Może chodziło o pieniądze albo coś innego. Miłość to połączenie dusz, która nawet jak zrani swoją drugą połówkę, to po jakimś czasie będzie chciała wrócić.

Gość gość
6 minut temu, Gość gosc napisał:

Ktoś kłamał na początku i nie kochał. Może chodziło o pieniądze albo coś innego. Miłość to połączenie dusz, która nawet jak zrani swoją drugą połówkę, to po jakimś czasie będzie chciała wrócić.

Jak widać da się odpowiedzieć sensownie na to pytanie. Dziękuję.

Gość jvmlred

Wszystko zalezy od okolicznosci, powodu rozstania.

Gość Gość
9 minut temu, Gość gość napisał:

Widzisz sens bo liczysz ze ta osoba tez za tobą tęskni. Myślenie życzeniowe 

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Widzisz sens bo liczysz ze ta osoba tez za tobą tęskni. Myślenie życzeniowe 

Mylisz się. Przeczytaj raz jeszcze. Tam jest napisane, że być może ta osoba nie kochała, a to nie jest zgodne z życzeniem. 

Po prostu widać da się sensownie odpowiedzieć na pytanie.

Gość Gosc

Odeszlam od niego bo nie czulam jego milosci, czulam chłód gdy do niego jezdzilam. Wiec co to za jedna dusza

Gość Gosc zawiedziona

Gdy odchodzisz to znaczy ze jest powod odejścia, najczesciej to powazna przyczyna  ktora w przyszlosci moglaby zrujnować podeptać drugą osobe. Np alkohol w duzych ilościach. 

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gosc zawiedziona napisał:

Gdy odchodzisz to znaczy ze jest powod odejścia, najczesciej to powazna przyczyna  ktora w przyszlosci moglaby zrujnować podeptać drugą osobe. Np alkohol w duzych ilościach. 

A czasem jest to po prostu osoba trzecia.

Gość Piotrek
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Odeszlam od niego bo nie czulam jego milosci, czulam chłód gdy do niego jezdzilam. Wiec co to za jedna dusza

To niestety nie miłość. Niestety wielu osób myli pożądanie z miłością. Mieszkałem z wieloma dziewczynami i podobały mi się, ale tylko z wyglądu, czasami też z charakteru, ale nic do nich nie czułem. A na samą myśl o seksie z nimi miałem obrzydzenie. Na studiach tak samo. Z tego względu iż byłem zakochany. Nie wiem skąd się bierze miłość, ale nie jest łatwo ją znaleźć, jest to osoba która w jakiś sposób nas dopełnia. Coś czego w nas brakuje....

29 minut temu, Gość gość napisał:

Dziękuje. Staram się pomagać chociaż sam mam zranione serce.

Gość Gosc

No tak, jesli jest osoba trzecia to juz koniec , to po alkoholu druga z najgorszych rzeczy. 

Gość Gosc

Piotrze dziekuje za Twoja wypowiedz. Uświadomiłeś mi, ze to naprawde bylo tylko pożądanie z jego strony. Gdy przyjezdzalam pociagiem stał zimny, nie podbiegł radośnie spontanicznie i nie zabral ciezkiej torby tylko stał i sie przyglądał, czulam od niego cos niepokojącego. Dojrzały facet a gadal ciagle o oczach , ze cale zycie zakochiwał sie jedynie w oczach kobiet, nie rozumialam go do konca 

Gość Piotrek
10 minut temu, Gość Gosc napisał:

Piotrze dziekuje za Twoja wypowiedz. Uświadomiłeś mi, ze to naprawde bylo tylko pożądanie z jego strony. Gdy przyjezdzalam pociagiem stał zimny, nie podbiegł radośnie spontanicznie i nie zabral ciezkiej torby tylko stał i sie przyglądał, czulam od niego cos niepokojącego. Dojrzały facet a gadal ciagle o oczach , ze cale zycie zakochiwał sie jedynie w oczach kobiet, nie rozumialam go do konca 

Kłamał, bo skoro podobały mu się oczy kilku dziewczyn to używał tego tekstu do podrywu. Dobrze zrobiłaś.

Jeśli dwie osoby mogą sobie spojrzeć w oczy i porozumieć się bez słów to jest miłość. Powiedziałbym więcej, ale zaraz jakiś ... mnie zacznie cytować 😕 

Gość Piotrek

Polecam xDD

Gość Gosc

Piękne :)

Gość Gosciowa

Odpowiedz na pytanie w temacie: tak

Gość Piotrek
2 minuty temu, Gość Gosciowa napisał:

Odpowiedz na pytanie w temacie: tak

Nigdy nie kochałaś albo byłaś zraniona, przykro mi 😞

Gość Gosciowa
7 minut temu, Gość Piotrek napisał:

Nigdy nie kochałaś albo byłaś zraniona, przykro mi 😞

Nieprawda:) Po prostu takie sytuacje jak w temacie sie zdarzaja i koniec kropka. Nie wiem czy tak jest w tym przypadku, ale na pytanie czy to możliwe - tak.

Gość Piotrek
3 minuty temu, Gość Gosciowa napisał:

Nieprawda:) Po prostu takie sytuacje jak w temacie sie zdarzaja i koniec kropka. Nie wiem czy tak jest w tym przypadku, ale na pytanie czy to możliwe - tak.

To nie miłość to wymiana. Seks może być z pożądania tak samo u kobiety jak i mężczyzny. Potem powstają marsze feministyczne i memistyczne, bo ktoś pomylił pożądanie z miłością.  Nie każdy szuka miłości i nie każdy jej potrzebuje. Niektórym wystarczy pożądanie w związku. Tylko po co mylić te pojęcia i potem pisać o zdradzie 🙂

Gość Bhu5fjoiir4v

Uczucie mozna zniszczyc np klamstwami manipulacjami nielojalnoscią zdradami chorymi zachowaniami...wtedy po latach osoba która kiedys bardzo kochała nie czuje nic mimo ze tamta moza nadal kochac

Gość gość

gdzieś na innym forum przeczytałem bardzo mądre zdanie dotyczące kobiet

A świat dzisiaj nie wzmacnia kobiety tylko pompuje . Nic dziwnego że odlatują w kosmos.  

to samo można powiedzieć o mężczyznach plus jeszcze ogólnoświatowa nagonka na mężczyzn szczególnie białej rasy bo innych jakoś się nie dają zmanipulować może dzięki religii którą wyznają. Może dlatego białe kobiety są im tak podatne gdyż pokazują swoją siłę i charakter a nie miękkie kluchy . Kobiety robiąc to co robią wyrządzają sobie krzywdę w perspektywie nadchodzących lat i nie widzą swojej klęski gdyż nie są wstanie myślec racjonalnie tylko uczuciowo : tu i teraz.