Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość.

Znęcanie się nad dzieckiem...

Polecane posty

Gość Gość.

Dowiedziałem się że Pewna matka prawdopodobnie zneca się bo inaczej tego nie można nazwać nad dzieckiem fizycznie i psychicznie. Gdzie mogę zgłosić to oprócz policji?  Chciałbym żeby dostała kuratora nie chce chce być anonimowy,więc mogę iść wszędzie...ale od czego zacząć żeby było skutecznie i przedewszystkim i szybko? Opieka społeczna?  Policja?  Sad? Bardzo proszę o podpowiedzi.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

HA HA HA ty se to morzesz trynie fekalny isc do sklepu po wudke i skrzydelka z tesco z DOMESTOSEM HAAA HAAAA

Pisze do inteligentnych osób a nie takich jak Ty amebo. Ty jesteś jedną z takich osób które właśnie trzeba usuwać żeby nie zasmiecac społeczeństwa. 

Gość Gość

Widzę że każdy ma to w dupie.... Żeby się podzielić wiedzą lepiej pisać o niczym i nikim społeczeństwo to dno...

Najpierw musisz skontaktowac sie Mopsem, oni pojda do danej rodziny, przeprowadza wywiad srodowiskowy i w zaleznosci od wynikow podejma dalsze akcje. na jakiej podstawie twierdzisz, ze matka zneca sie nad dzieckiem?

Gość Gość

Byłem dzisiaj u dzielnicowego uznałem że to lepsze rozwiązanie, gdyż opieka często lekceważy takie sprawy, a później dochodzi do tragedii. Twierdzę na podstawie opowiadań dziecka jak mama krzyczy i bije....sam osobiście znam tą dziewczynę i wiem że jest bardzo nerwowa wręcz potrafi być agresywna, ona twierdzi że te przez jej partnera, poprostu cuda tam się dzieją... 

7 minut temu, Gość Gość napisał:

Byłem dzisiaj u dzielnicowego uznałem że to lepsze rozwiązanie, gdyż opieka często lekceważy takie sprawy, a później dochodzi do tragedii. Twierdzę na podstawie opowiadań dziecka jak mama krzyczy i bije....sam osobiście znam tą dziewczynę i wiem że jest bardzo nerwowa wręcz potrafi być agresywna, ona twierdzi że te przez jej partnera, poprostu cuda tam się dzieją... 

super, ze tego nie lekcewazysz, co powiedzial dzielnicowy?