Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adss

Dlaczego moja sąsiadka będąca w domu od wielu lat z dziećmi, mająca tyle czasu, zawsze ma brudne wlosy

Polecane posty

Gość Adss

Przecież czas ma na wszystko

Gość ffeerr

Przeczytaj tytul tematu. 3 razy.

I mi sie odpowiedz nasuwa. po slowach "w domu" "wielu lat2 2z dziecmi"

moze ma depresje

Gość Gnida

A mi sie wydaje zr skoro ma czas na wszystko to moze nie ma czasu na kąpiel? Albo oszczedza na wodzie? Albo zbiera z nich tłuszcz zeby miec na czym frytki zrobic?

Gość Gość

Bo ich nie myje.

Gość gosc

moze dlatego,ze nie ma motywacji by dbac o siebie,bo i tak nigdzie nie wychodzi? znam takie osoby,ktore maja ciuchy "po domu" i jesli nie wychodza nigdzie to nie dbaja o siebie. A jak kobieta sie zasiedzi w tej chalupie z kilkorgiem dzieci, to nic sie nie chce

Gość Gość

A skąd my to mamy wiedzieć? Może zapytaj sąsiadki?

Gość Goby

Gosc powyzej, Ja mam ciuchy "po domu", tzn czyste i pachnace, bez dziur czy przetarc, po prostu tansze niz te w ktorych na zewnatrz wychodze 😛 Tylko mi ich nie szkoda jak sie poplamia podczas gotowania czy karmienia dziecka, ale jak ktos bez zapowiedzi wpadnie to wygladam schludnie 😛

Ale nie wyobrazam sobie byc brudna czy miec tluste wlosy, nawet jakbym wiedziala, ze caly tydzien nie wyjde z mieszkania to i tak bym byla czysta. Moze sasiadka to po prostu fleja, typ kafeterianki co mysli ze myc sie trzeba raz na trzy dni bo inaczej sie umrze od czystosci... 

Gość gegege

Pewnie dzieci włażą jej na głowę z butami...

A tak serio: głupio wychodzi gdy krytykujemy innych a potem okazuje się że oni, w jakiejś innej sferze życia, są o wiele lepsi od nas.

Może i sąsiadka ma włosy takie jakie ma (powody mogą być różne, ty się na pewno na tym nie znasz), ale może za to potrafi to czy tamto (nie wiem, rzeczy zawsze poprasowane, w domu jak w pudełeczku a dzieciaki dopilnowane, douczone, rozwijające się, a może ma fascynujące hobby (w domu monitoruje kosmos we współpracy z NASA czy jeździ na jakieś strzelanki i pół dnia biega po lesie), na które ty byś nawet nie wpadła).

Gość Gość

Czemu ludzie nie są tolerancyjni i czemu nie zajmą się sobą tylko patrzą na innych?

Gość ala

bo jest leniem

Gość gosc

Moze to tobie wylacznie wydaje sie , ze sa brudne ?

jak myjesz codziennie to masz fiola 🙂