Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sanderkaa

Proszę pomóżcie!:(

Polecane posty

Gość Sanderkaa

Dzień Dobry, poszukuję pkrady w związku z moimi objawami. Otóż od pewnego czasu boli mnie brzuch przy wciąganiu go, wcześniej takiego problemu nie było.  Mój mocz też jest dosyć jasny i czasem widze że jest taki mętny, czasem swędzi mnie w okolicach pochwy. 

Schizuje, że mogę być w ciąży ale wszyscy mówią że to niemożliwe przed okresem żebym zaszła w ciążę zwłaszcza poprzez peeting. 

Po tym jak dostałam okres uspokoiłam sie chwilowo, natomiast teraz przed okresem ok.10 dni przed kolejnym okresm uprawiałam pierwszy raz seks w prezerwatywie i znów zaczełam schizowac...  Może ten moje objawy nie mają niczego wspólnego z ciążą a może wręcz przeciwnie i jestem najwiekszym pechowcem na tej ziemii i zaszłam w ciążę przez peeting :')

Gość gość

To nie są objawy wczesnej ciąży. Niepotrzebnie się stresujesz, zrób test. Jeśli rzeczywiście byłabyś w ciąży to wyjdzie pozytywny.

Gość gość

A swędzenie może być objawem infekcji. Lepiej idź do gina, niech Ci zrobi cytologię.

Gość sdf

Wygląda na infekcję -idź do ginekologa.

Gość Wiki

Jesli nie jestes gotowa na ewentualna wpadke, bo kazda metoda nie daje 100% zabezpieczenia to po prostu go unikaj. I jak przez peeting mialabys w nia zajsc? Sperma wyszla i sama sie miala dostac do pochwy? Moze masz jakas infekcje lepiej idz to zbadaj, lub kup w aptece tabletki lub globułki.