Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jacek

czy kobieta i facet mogą być tylko dobrymi kolegami

Polecane posty

Gość jacek

Znaliśmy się od niemal dziecka bawiliśmy sie razem do przedszkola nasi rodzice zapisali nas razem , ja chłopak ona dziewczynka .Szkoła podstawowa w jednej klasie i ławce , Gimnazjum , liceum razem nie widzieliśmy się jako para tylko przyjaciele .Ja do technikum o profilu przyrodniczym ona na studia chemiczne  do innego miasta . Przyjechała pewnego razu z chłopakiem ,byłem nieco zdziwiony i coś jakby ukłucie w serce , przecież to moja koleżanka jest moja jak może mieć innego. Miałem kilka dziewczyn lecz raczej były też znajome gdyż zawsze porównywałem je oczywiście skrycie z moją koleżanką i sąsiadką . Ona gdy skończyła studia poszła do pracy jak i ja pracowałem , mieszkałem sam wyprowadziłem się od rodziców kupiłem małe mieszkanie . Mocno skracam by nie wyszedł tasiemiec . Straciłem z nią kontakt na dwa lata , spotkaliśmy się u moich rodziców czyli na starych śmieciach naszego domu . Dzisiaj jesteśmy małżeństwem mamy dwoje dzieci . żona przez całą naszą młodość i dorastanie czekała bym zaproponował że będziemy parą , ja też w skrytości chciałem by była moja i tak lata mijały . Lecz wynika z tego że nie może być dozgonnej przyjaźni kobiety i faceta , być może zdarza się , nam się nie udało i całe szczęście gdyż w naszym przypadku oboje się uczyliśmy życia dorosłego prawie razem , lecz sex był dopiero miesiąc przed ślubem , tak się złożyło nie było to planowane . Jesteśmy dobrym małżeństwem 10 lat mija i nadal się bardzo kochamy wspieramy się wzajemnie , sex jest wspaniały bez skrępowania , mówimy sobie wszystko , oby tak dalej

Gość gość

mogą, nawet mogą uprawiać seks. Warunkiem jest oderwanie seksu od uczuć, tylko przyjemność.

Mówiliśmy sobie różne osobiste rzeczy, nie tyle intymne szczegóły seksu, ale znaczenie seksu dla codziennych relacji z otoczeniem i zaburzenie wynikające z braku seksu. Jak nam brakowało tzn jedemu z nas spotykaliśmy się i uzupełnialiśmy braki, z przyjemnością i satysfakcją dla obydwojga. Żeby nie było emocjonalnych wątpliwości zawsze zdejmowanie ubrania, w szczególności bielizny było bez ceremoni i szybko. Po prostu majtki w dół i stanik na bok. Potem już gładko.