Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vixxua

Czy to może być ciąża?

Polecane posty

Gość vixxua

Może zacznę od początku. Moje miesiączki są baardzo nieregularne, okres potrafi mi się spóźnić nawet do 2-3 tygodni. Byłam dużo razy z tym u ginekologow i każdy rozkłada ręce. Jedyne co wyszło to lekko zawyzona prolaktyna.
Ale do rzeczy... Tydzień temu (w poniedziałek) kupiliśmy ze znajomymi sobie po parę piw i o dziwo nie mogłam w ogóle go wypić bo miałam odruch wymiotny, następnego dnia po południu zobaczyłam na bieliźnie jasno brązowe plamienia które trwały tylko dwa dni i były bardzo skąpe, dosłownie parę plam na dzień. I od tamtego czasu jest mi często niedobrze, nieważne o jakiej porze dnia, czuję takie napięcie podbrzusza jakbym miała miesiączkę, uczucie ciągnięcia, kłucia. Wczoraj znajoma zapaliła przy mnie papierosa to też miałam odruchy wymiotne mimo iż czasami sama popalalam.
Z chłopakiem sie nie zabezpieczam od 2 lat bo w sumie chcemy już tą dzidzie ale z moimi cyklami jest chyba bardzo ciężko.
Jutro powinnam dostać okres, ale w sumie zawsze się spóźnia więc nie wiem skąd te tygodniowe objawy. Może któraś z was miała podobnie? Opowiadajcie :) (do lekarza jestem umówiona na środę, 20.03)