Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrk

Sprawdzony psycholog (psychoterapeuta) Szczecin

Polecane posty

Gość Patrk

Jak w tytule. Poszukuję sprawdzonego (polecanego) psychoterapeutę, który nie tylko zainkasuje pieniądze ale i pomoże.

Gość Gość

Nie ma czegos takiego jak sprawdzony psychoterapeuta, bo kazdy z nich jest inny i ma inne podejscie wiec jeden ci przypasi a inny odrzuci. 

Psychotetapeuci jak i lekarze maja swoje dziedziny, wiec oprocz ogolnych sa tez wyspecjalizowani w ktorejs z dziedzin. 

Swietni psychoterapeuci dzialaja tez na NFZ. 

To czy psychoterapeuta pomoze czy nie zalezy od pacjenta i jego nastawienia. 

Gość MaciejDobro

To prawda co napisał Gość powyżej. Ja korzystam z terapii u Pana Roberta i jestem zadowolony bo mi przypasił. Jak chcesz to masz do niego kontakt. https://psychoterapia-szczecin.org/

Gość Patryk

Dzięki Maciej za namiar, umówiłem się na wizytę. Byłem osobiście by przekonać się czy jak to napisał Gość pan Robert mi przypasi. No i przypasił tak więc jestem jak najlepszych myśli.

Gość Magda

Ja ze swojej strony mogę polecić panią Annę Dobosz ze Szczecina - tu znajdziesz więcej informacji www.annadobosz.pl

Trafiłam do niej po tym jak uczestniczyłam w organizowanych przez nią warsztatach z emocji. Niesłychanie ciepła, taktowna i pozytywna osoba. Nie wiem jaki jest twój problem, ale w moim przypadku chodziło o kilka kwestii, które podczas kolejnych spotkań zaczęły się wyłaniać i powoli zaczęłam rozumieć dlaczego moje życie układa się tak a nie inaczej i z czym powinnam pracować. Terapia to niestety proces i na szybkie efekty raczej nie można liczyć, ale już po kilku spotkaniach czułam się silniejsza i przy powrocie sytuacji kryzysowych wiedziałam jak sobie z nimi radzić i jak nie dać się samej sobie wkręcić. Możesz też spróbować poszukać na znanym lekarzu, może ktoś jeszcze kogoś poleci. Problemy niestety same się nie rozwiążą, więc jeśli twoja sytuacja się nie poprawia, to warto skorzystać z pomocy. Powodzenia, Magda 😀

Gość Konrad

Szukaj na znanymlekarzu i google.