Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aldona33

Jaki wypełniacz na zmarszczki na twarzy polecacie?

Polecane posty

Gość Aldona33

Jaki wypełniacz na zmarszczki na twarzy polecacie? Na jaki zabieg się zapisać?

Gość Juskacz

Jeśli wypełniacz ma byc kremem to zdecydowanie polecam http://www.hadalabotokyo.pl/pl/product/1351/krem-na-najglebsze-zmarszczki-do-okolic-oczu-i-ust-na-dzien-i-na-noc/ dzięki temu na razie nie muyślę o zastrzykach na zmarchy a miałam takie konkretne dzięki paleniu przez 15 lat

Gość gosia

Moim zdaniem najlepiej sprawdzi się kwas hialuronowy. Żadnych botoksów!!! Ja polecam kwas Restylane. Jest bezpieczny i plastyczny, więc fajnie wypełni zmarszczki.

Gość switka37

Najlepiej to się umów na konsultację do lekarza medycyny estetycznej i on oceni kondycję Twojej skóry i zaproponuje Ci zabieg. Przynajmniej tak to u mnie wyglądało, ja jestem pacjentką dra Migały z warszawskiej kliniki SFERA. Na pierwszej wizycie omówiliśmy wszystko i dr Migała zaproponował mi na początek korektę doliny łez za pomocą kwasu hialuronowego, efekt bardzo mi się podoba, od razu lepiej wyglądam i dużo młodziej. No i czuję się dużo lepiej 🙂

Gość Madzailena

Wiadomo, że konsultacja będzie, bo przecież sam sobie nikt kwasu nie poda 😉 Mi lekarz zaproponował wypełniacz Restylane właśnie, wczesniej o nim dużo czytałam, więc zgodziłam się od razu. Efekt jest super, taki, jakiego oczekiwałam 🙂 

Gość Halina

Hmmm... Temat trudny, ale jakbym już musiała wskazać jeden produkt to chyba serum od Bielendy z serii kuracja młodości. To dobre odbudowujące serum przeciwzmarszczkowe. Świetnie wygładza zmarszczki i działa w zasadzie od pierwszego użycia - być może za sprawą ekstraktu ze śluzu ślimaka... Nie wiem :P, tak czy owak jest to warty sprawdzenia produkt ;)