Gość Gość Napisano Marzec 19, 2019 Cześć mam 13 lat, od małego interesują mnie kobiece stopy. Za dzieciaka wchodziłem pod stół i łaskotałem babcię. Dwie klasy temu miałem nauczycielkę która bawiła się butem i gdy to zauważyłem od razu się podnieciłem, nie mogłem się skupić tylko patrzyłem na jej boskie stopy w rajstopach jak bawią się butami. Teraz nie tylko w szkole mam tej bodziec ale u babci także, marzę zawsze żeby pięścić stopki mojej pani ale od czasu do czasu w fantazjach występuje babcia. Nie wiem co robić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Misiek Napisano Marzec 19, 2019 ja mam fetysz kobiecej pupy - lubię wąchać jej odbyt także jak puszcza bączki ...są różne fetysze - jeśli nikomu nie przeszkadzają to można je spełniać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Koniowóz Napisano Listopad 20, 2019 Mam trochę historii z życia wziętych tylko niech więcej osób tu pisze to wtedy wam powiem co się u mnie wydarzyło ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jestem BI Napisano Listopad 20, 2019 3 minuty temu, Gość Koniowóz napisał: Mam trochę historii z życia wziętych tylko niech więcej osób tu pisze to wtedy wam powiem co się u mnie wydarzyło To napisz. Potrzebuje bodźca żebym mogła się popieścić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Souledge 41 Napisano Listopad 20, 2019 Z racji wykonywanego zawodu, bywam na uroczystościach, na których kobiety są ubrane tak, że ciężko się skupić na pracy. Mój wzrok biega po stopach, a zwłaszcza - butach. Nie daj Boże, aby któraś miała piękne stopy lub choćby buty a raczej zwłaszcza....). Nie mogę oderwać wzroku.fetysz. dostarcza takich wrażeń estetycznych.... Nie myślę o lizaniu ich stóp, po prostu chciałbym.... Patrzeć.... I patrzeć.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rumcajs Napisano Listopad 21, 2019 Mam fetysz włochatej pipki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 21, 2019 48 minut temu, Souledge napisał: Z racji wykonywanego zawodu, bywam na uroczystościach, na których kobiety są ubrane tak, że ciężko się skupić na pracy. Mój wzrok biega po stopach, a zwłaszcza - butach. Nie daj Boże, aby któraś miała piękne stopy lub choćby buty a raczej zwłaszcza....). Nie mogę oderwać wzroku.fetysz. dostarcza takich wrażeń estetycznych.... Nie myślę o lizaniu ich stóp, po prostu chciałbym.... Patrzeć.... I patrzeć.... Szczęsliwy małżonku Zdrada psychiczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Souledge 41 Napisano Listopad 21, 2019 (edytowany) No. I to jeszcze mówię o tym Żonce. A ona: jesteś nienormalny z uśmiechem od oka do oka takie cudo! Edytowano Listopad 21, 2019 przez Souledge Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mała Napisano Listopad 21, 2019 mam takiego świra w biurze.. ale miło mi gdy skupia wzrok na moich stopach taki niewinny flirt.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Souledge 41 Napisano Listopad 21, 2019 Nic się na to nie poradzi. Czasem sam się łapię na tym. Faza jak faza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mała Napisano Listopad 21, 2019 lubię to czasem wykorzystać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Souledge 41 Napisano Listopad 21, 2019 Wiadomo, to broń.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bodzioanal 2 Napisano Maj 25, 2021 Ja też uwielbiam stopy mojej Pani, boso w rajstopkach albo w szpileczkach, uwielbiam je pieścić dotykać i całować. Czasem użyczam buciki do masturbacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach