Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia123

Pomocy:(

Polecane posty

Gość Kasia123

Dzień dobry!

Jestem kilka dni przed miesiączka i mam obawy ciąży ale nie chce schizowc. Kochałam się z chłopakiem ostatniego dnia poprzedniej miesiączki (03.03) niestety nie zabezpieczylismy. Teraz jak przed każdą miesiączka mam bolesne piersi ale nie jest to większy bol niz zwykle. Śluz mam lekko biały z delikatnymi grudkami ale nie jest go dużo. Czy jest możliwość ciąży? Nie moge jeszcze zrobić testu a zaczynam sie stresować prosze o pomoc:( 

Gość Madzia

Biały śluz który opisujesz jest zazwyczaj przed miesiączka. Był sex do końca czy przerywany? Nawet z finiszem jest to mało prawdopodobne, masz około 4 dni w ciągu cyklu płodnych a i tak kobiety starają się o dziecko Bardo długo czasem. 

Nie schizuj

Gość Madzia

Biały śluz który opisujesz jest zazwyczaj przed miesiączka. Był sex do końca czy przerywany? Nawet z finiszem jest to mało prawdopodobne, masz około 4 dni w ciągu cyklu płodnych a i tak kobiety starają się o dziecko Bardo długo czasem. 

Nie schizuj

Gość Ewela

Hej :) teoretycznie raczej nie jest to możliwe, ale jak to powiedział mi mój ginekolog czasem praktyka pokazuje coś innego; to wszystko zależy od tego jakie ma się cykle, czy regularne, czy nie; że może być tak, że owulacja może się trochę przesunąć i wtedy ryzyko jakieś małe jest; wiem, że łatwo się mówi, ale teraz już nic nie zrobisz, zostaje Ci wykonać test ciążowy dla pewności; a żeby uniknąć takich stresów w przyszłości pomyśl może o antykoncepcji; u mnie belara rozwiązała problem; jestem zabezpieczona, a do tego zniknęły bolesne miesiączki u mnie;

Gość Ewela

Hej :) teoretycznie raczej nie jest to możliwe, ale jak to powiedział mi mój ginekolog czasem praktyka pokazuje coś innego; to wszystko zależy od tego jakie ma się cykle, czy regularne, czy nie; że może być tak, że owulacja może się trochę przesunąć i wtedy ryzyko jakieś małe jest; wiem, że łatwo się mówi, ale teraz już nic nie zrobisz, zostaje Ci wykonać test ciążowy dla pewności; a żeby uniknąć takich stresów w przyszłości pomyśl może o antykoncepcji; u mnie belara rozwiązała problem; jestem zabezpieczona, a do tego zniknęły bolesne miesiączki u mnie;

Gość Qer

Dlaczego nie możesz zrobić testu?

Gość Kasia123

A jak teraz wystąpiła rzadka wydzielina biała? Dosłownie jakieś kilka godzin temu do miesiączki mam 4 do 6 dni mnie więcej. Co to moze ozaczac:( ? 

Gość Madzia

Nikt nie jest w stanie tego ocenić przez forum. Ja miałam wszystkie objawy ciąży, temperatura sluz, plamienia w terminie @ nawet okres Spóźnił się 14 dni a ciąża to nie była. Jeżeli uprawiałam  sex z chłopakiem pod koniec miesiączki to prawdopodobnie mineli już trochę czasu i możesz zrobić test który powinien być wiarygodny (14 dni po stosunku) a jeżeli mniej to test z krwi. Jak sie będziesz stresować okres zacznie się spóźniac moze.