Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewa

Problem

Polecane posty

Gość Ewa

Piszę na forum, ponieważ dziś próbowałam zarejestrować się do ginekologa ale mnie olali w rejestracji. Otóż miałam miesiączkę od 26 lutego do 1 marca, była ona spóźniona o 4 dni, ale była taka jak zawsze, czyli 1 dzień obfita, później już coraz mniej, w ostatni dzień tylko plamienie. Następnie 16 marca dostałam znowu -  trwa do teraz, cieknie ze mnie jak z kranu. Zawsze tamponow używałam tylko w pierwszy i drugi dzień, zuzywalam dwa dziennie, potem tylko wkładki higienicznej. A teraz - co założę tampon to za godzinę już mi przecieka, krew też jest inna niż zawsze, jaśniejsza i są w niej skrzepy. Cały czas krwawię tak obficie. Do tego - zawsze piersi bolały mnie mniej więcej od dnia owulacji do 1 dnia miesiączki a teraz krwawie juz prawie tydzień a piersi mam twarde i bardzo bolesne. Dodam że 12 lat temu urodziłam syna, miesiączki zawsze miałam regularnie co 28 dni, 3 lata temu poronilam bliźniaki, z partnerem staramy się o drugie dziecko od 4 miesięcy. Poradzcie coś bo nie wiem o co chodzi, lekarz nie chce mnie zbadać bo krwawie 😒

Gość zaz

No to idź do innego lekarza. Tak nie może być.