Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ten świat upadł

Nie cierpię tego świata

Polecane posty

Gość Ten świat upadł

Wszyscy tylko cwaniakują i kombinują. Udają przyjaciół, a potem wbijają nóż w plecy. Miłość nie istnieje, wszyscy są zboczeni, liczy się tylko seks i pieniądze. Ludzie są oszukiwani, wykorzystywana jest ich naiwność. Teraz tylko wszyscy mają w głowie te całe fb instagramy i portale randkowe, miłość jest szukana na siłę. Porządni ludzie są uważani za nieudaczników. Kiedyś ludzie mieli wartości i szanowali siebie, rodzinę, starszych i innych. Dziś już tego nie ma każdy tylko kombinuje i myśli o sobie. Jesteście do niczego! Ten świat upadł!

Gość gosc

święta prawda!

Gość szaarrriiikkk

Jesli chcesz naprawic swiat zacznij od siebie...

Gość Gytethjii

Ja jestem uczciwa i pomagam innym jak jestem w stanie

Gość Gosc
17 godzin temu, Gość Ten świat upadł napisał:

Wszyscy tylko cwaniakują i kombinują. Udają przyjaciół, a potem wbijają nóż w plecy. Miłość nie istnieje, wszyscy są zboczeni, liczy się tylko seks i pieniądze. Ludzie są oszukiwani, wykorzystywana jest ich naiwność. Teraz tylko wszyscy mają w głowie te całe fb instagramy i portale randkowe, miłość jest szukana na siłę. Porządni ludzie są uważani za nieudaczników. Kiedyś ludzie mieli wartości i szanowali siebie, rodzinę, starszych i innych. Dziś już tego nie ma każdy tylko kombinuje i myśli o sobie. Jesteście do niczego! Ten świat upadł!

Masz rację, narkotyki zebrały żniwa. Brak jakichkolwiek uczuć, zasad, normalnie "zombiaki"