Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Enduro

Przeszłość mojej żony

Polecane posty

Gość Emil

Do autora nie pytam złośliwie tylko z czystej ciekawości Napisz co jeszcze zrobiła w przeszłości twoja żona że jest na językach całego miasteczka 

Gość Enduro

Ciężko o tym pisać , była zabierana na różne imprezy i bywała w różnorodnym towarzystwie. Wiele stosunków sama inicjowała. Zapraszała też do domu. 

Gość Rysiek

Napisz jak ona opisała ci takie sex party 

Gość Enduro

Dopytywałem o jednego z jej tak zwanych stałych chłopaków z którym chodziła długo. Człowiek ten obecnie mieszka dwieście metrów od nas. I bywa że po alkoholu wypowiada się o mojej żonie. Mówiła że chodziła z nim prawie dwa lata jak sama powiedziała cały czas go zdradzała zrobiła to mnóstwo razy za każdym razem z kim innym. On się w końcu o tym dowiedział i zerwał z nią. Spotkali się po jakimś czasie na imprezie gdzie ona była sama i on też żeby wywołać zazdrość w nim dała się obmacywac poznany tam facetom. Po tej  imprezie poszła z nimi uprawiać sex było ich czterech. 

Gość Rysiek
17 minut temu, Gość Enduro napisał:

Dopytywałem o jednego z jej tak zwanych stałych chłopaków z którym chodziła długo. Człowiek ten obecnie mieszka dwieście metrów od nas. I bywa że po alkoholu wypowiada się o mojej żonie. Mówiła że chodziła z nim prawie dwa lata jak sama powiedziała cały czas go zdradzała zrobiła to mnóstwo razy za każdym razem z kim innym. On się w końcu o tym dowiedział i zerwał z nią. Spotkali się po jakimś czasie na imprezie gdzie ona była sama i on też żeby wywołać zazdrość w nim dała się obmacywac poznany tam facetom. Po tej  imprezie poszła z nimi uprawiać sex było ich czterech. 

Na co pozwalała swojm partnerom

Gość gość
Dnia 8.05.2019 o 21:45, darkeacer napisał:

dla mnie nie ma znaczenia co robiły przede mną o ile nasze relacje erotyczne układają się dobrze i w jakimś sensie oboje jesteśmy zadowoleni i od czasu związku ze mną jest mi wierna

Moja też była z wieloma facetami a teraz jest super żoną i matką.

Gość Enduro
Dnia 11.05.2019 o 19:08, Gość Rysiek napisał:

Na co pozwalała swojm partnerom

Tak naprawdę to na wszystko 

Gość Darek
Dnia 11.05.2019 o 18:50, Gość Enduro napisał:

Rozrywkowa kobieta

Gość Paweł

Kiedyś matka naprawdę bardzo mnie zaskoczyła było to na przełomie lat 80i 90tych  przeprowadziliśmy się do kupionego domku pod miastem domek ten był w opłakanym stanie technicznym miał za to bardzo duży sąd owocowy.Poznałem tam nowych kolegów z którymi postanowiłem się zaprzyjaźnić niestety okolica była raczej bogata a my znacznie odstawalismy od tej średniej. Ojciec nie mieszkał z nami  Kolegów też nie miałem zbyt wielu bo byłem biedny. W pewnym czasie nagle zaczęli do mnie przychodzić nowi koledzy czyli rówieśnicy 14-15 latkowie. Nie miałem pojęcia czym to jest spowodowane bo często chcieli iść do sadu. Pewnego razu gdy jeden z nich był w mojm pokoju nagle otwierają się drzwi wchodzi matka  popatrzyła na niego i zaczęła się rozbierać została w samych majtkach które też były prawie przezroczyste i powiedziała do niego ze nie musi ją podglądać w sadzie jak się opala bo ona wie że ja podgladają. Powiedziała do niego ze tak wygląda kobieta i może sobie teraz popatrzeć. Ten był mocno zdziwionyta sytuacją. Stała jeszcze tak  kilka minut w mojm pokoju  potem zabrała swoje ubrania i wyszła 

Gość Gość

Wbrew temu co proponują ci inni ja bym na niej zarabiał zaproponuj jej prace w nocnym klubie kobieta by się realizowała i przynajmniej miałbyś kasę z tego

Gość ddd

Kocham gorące kobiety. Jedna od paru lat jest moją żoną i wciąż mi przy niej stoi. Przy niej wszystkim stoi :)

Gość Gość
19 godzin temu, Gość Gość napisał:

Wbrew temu co proponują ci inni ja bym na niej zarabiał zaproponuj jej prace w nocnym klubie kobieta by się realizowała i przynajmniej miałbyś kasę z tego

Też bym tak zrobił 

Gość test drive

Rozrywkowe dziewczyny są najlepszymi żonami. Z nimi nie jest nudno. Jak lubią seks do bardzo dobrze. Na stare lata można powspominać jak to fajnie było, a opowieści o byłych mogą nieźle nakręcić w sprawach łóżkowych.

Gość Gość
Dnia 13.05.2019 o 17:53, Gość Gość napisał:

Zrobiłbym tak samo

Gość Gość
Dnia 13.05.2019 o 18:05, Gość ddd napisał:

Kocham gorące kobiety. Jedna od paru lat jest moją żoną i wciąż mi przy niej stoi. Przy niej wszystkim stoi :)

Brawo, moja też nie jest cnotką ale kocham ją za to.

Gość Emil
Dnia 13.05.2019 o 17:53, Gość Gość napisał:

Jeśli ona się zgodzi a ty nie masz nic przeciwko to dlaczego nie? 

Gość Gość

Dobry temat jest co poczytać 

Gość Gość

Dobra sztuka

Gość Gość

?????? 

Gość Bolo

Moja żonka również miała sporo ale ja również zaliczyłem sporo dziewic. Dwa lata po ślubie padła decyzja na czworokąt. Był problem bo chcieliśmy udziału mojej byłej i żony byłego. Było to dość ciekawe bo jednak ja mimo wszystko byłem zazdrosny o byłego a żona o byłą. Było losowanie kto pierwszy zaczyna i wygrala żona. Ja z byłą się pieściłem i oglądaliśmy śmiały seks żonki który skończył sie silnym orgazmem. Również odbyłem cudowny seks. Po dłuższym pobycie zdecydowali się na seks moja była z byłym żony i to był piękny widok który również spowodował zazdrość u nas z żonką o byłych. Gdy skończyli będąc w splocie czyli miał w jej cipce swego ...a zaproponowali byśmy oboje mieli seks ze sobą. Gdy myśmy skończyli były żony chyba z zazdrości się podniecił i mu stanął i zrobił z moją byłą powtórkę. Był u niego problem z trzecimi wytryskiem w dość krótkim czacie i po pół godziny poddała się była i chciała skończyć bo doszła już do orgazmu. Został ze stojącym ...em i wtedy żonka zapytala mnie czy może . Zgodziłem się pomimo ale podnieciło mnie to i postawiłem warunek kochanek będzie rżnął cipkę a mi będzie robić loda by zmniejszyć zazdrość i podniecenie. 

Gość Taki ja

Tyle odpowiedzi a nikt nie poprosił o nr telefonu do tego szlaufa

Gość kowal

Kolega poznał swoją wybrankę w swingersklubie. Zaliczył ją nim poznał jej imię. Raczej mu jej przeszłość nie przeszkadza, są bardzo udaną parą i dalej rowijają swoja seksualną pasję. Kiedyś dała mi poznać swoje wszystkie walory więc go rozumiem.

Gość Gość

Razem z chłopakiem byłyśmy żółtodziobami w seksie do momentu seksu grupowego. Ja cnotka chłopak prawiczek mający zaledwie 19 cm. Po grupowy seksie byłam do końca rozdziewiczona gdyż miałam krwawienie. Kilka dni dochodziłam do formy fizycznej. Zalety tego seksu grupowego były takie że gdy tylko się rozdbrałam to chlopakowinod razu stoi i dłużej odbywamy stosunek mim ma wytrysk. W grupowym była czwórka chłopaków rówieśników i każdy  z nich był  we mnie. 

Gość Karolina

Co ty się burakami przejmujesz niech zaglądają do swoich brudnych majtek co oni mają za uszami. Nie słuchaj ludzi bo tylko potrafią z zazdrości szkodzić. To sa prymitywne znudzone własnym życiem baby. Każdy ma za sobą przeszłość wybryki. Dziwię się. Ja też mam za uszami swoje wybryki i ... ludziom do tego. To są prymitywny. Chodzą ... do kościoła udawają świętojebliwe. Ich 10 przykazań nie obowiązuje. Trzeba zareagować na plotki najlepiej gadką do twoich majtek nie zaglądam. Niech opowiedzą o swoich wybrykach 

Gość Gość
4 godziny temu, Gość Karolina napisał:

Co ty się burakami przejmujesz niech zaglądają do swoich brudnych majtek co oni mają za uszami. Nie słuchaj ludzi bo tylko potrafią z zazdrości szkodzić. To sa prymitywne znudzone własnym życiem baby. Każdy ma za sobą przeszłość wybryki. Dziwię się. Ja też mam za uszami swoje wybryki i ... ludziom do tego. To są prymitywny. Chodzą ... do kościoła udawają świętojebliwe. Ich 10 przykazań nie obowiązuje. Trzeba zareagować na plotki najlepiej gadką do twoich majtek nie zaglądam. Niech opowiedzą o swoich wybrykach 

Zgadzam się z tobą 

Gość Gość
Dnia 24.03.2019 o 17:44, Gość Enduro napisał:

Moja żona przed ślubem prowadziła bardzo bogate życie erotyczne. Biorąc z nią ślub wiedziałem tylko o pewnych sprawach oceniam że było to jakieś 10%tego co wiem teraz. Przeprowadziłem się do niej jest to małe miasteczko gdzie ludzie się znają. Mieszkam tutaj od 17 lat i co jakiś czas dowiaduje się nowych rewelacji o niej. Czy to w pracy u fryzjera lub jak ostatnio na stacji paliw. Jak sobie z tym radzić? Jak reagować? Czy ktoś był lub jest w podobnej sytuacji? 

Sytuacja bez wyjścia 

Gość Gość
12 godzin temu, Gość Gość napisał:

Sytuacja bez wyjścia 

Nie koniecznie 

Gość Gość

Co nowego u autora? 

Gość Mariusz
44 minuty temu, Gość Gość napisał:

Co nowego u autora? 

pewnie wozi teraz, awansował na alfonsa.

Gość Gość

Mój mąż wie  może 20% o mojej przeszłości i o tym co robiłam przed tym jak się poznaliśmy. Uważam że ta wiedza nie jest mu potrzebna a gdyby się dowiedział mogłoby to popsuć wszystko.