Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Enduro

Przeszłość mojej żony

Polecane posty

Gość Gość
Dnia 24.08.2019 o 07:03, Gość Gość napisał:

Mój mąż wie  może 20% o mojej przeszłości i o tym co robiłam przed tym jak się poznaliśmy. Uważam że ta wiedza nie jest mu potrzebna a gdyby się dowiedział mogłoby to popsuć wszystko. 

??? 

Gość Gość
Dnia 24.08.2019 o 07:03, Gość Gość napisał:

Mój mąż wie  może 20% o mojej przeszłości i o tym co robiłam przed tym jak się poznaliśmy. Uważam że ta wiedza nie jest mu potrzebna a gdyby się dowiedział mogłoby to popsuć wszystko. 

I tak jest w większości małżeństw

Gość Nuda nuda nuda
Dnia 24.03.2019 o 18:54, Gość Enduro napisał:

Są różne i padały w różnych miejscach czasem gdy ktoś za dużo wypił lub chciał się ta wiedza z jakiegoś względu ze mną podzielić. Określenia jakie przez ten czas słyszałem to

:"złotousta " "mąż tej co nad jezioro jeździła" " cycata Aneta" miss mokrego podkoszulka" " ta co nagrywali  ją" lub " spermojadka"

Nieźle szaleje Ci wyobraźnia. Daj już spokój z tym prowo.

Gość Gość
1 godzinę temu, Magda bez loginu napisał:

Dlaczego tylko o przeszłości żony? Mężowie nie mają żadnego doświadczenia i pikantnych historyjek? 😆

Oj mają mają 

Moja żona przed ślubem prowadziła bardzo bogate życie erotyczne. Biorąc z nią ślub wiedziałem tylko o pewnych sprawach oceniam że było to jakieś 10%tego co wiem teraz. Przeprowadziłem się do niej jest to małe miasteczko gdzie ludzie się znają. Mieszkam tutaj od 17 lat i co jakiś czas dowiaduje się nowych rewelacji o niej. Czy to w pracy u fryzjera lub jak ostatnio na stacji paliw. Jak sobie z tym radzić? Jak reagować? Czy ktoś był lub jest w podobnej sytuacji? 

Witaj Enduro.

Jest jakaś możliwość, aby spotkac sie z Twoja żoną?

Może ja jej przemówie do rozsądku, skoro Ty nie dajesz rady.

Pozdrawiam