Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nietoperz

Mokre sny o koleżance ze studiów

Polecane posty

Gość Nietoperz

Ma ona brązowe długie włosy, duży biust, niebieskie oczy, jest szczupła i wysportowana, ma 172 wzrostu jest trochę niższa niż ja bo mam 176. Mamy po 23 lata. Najbardziej, jednak podoba mi się jej tyłek i jej długie nogi. Często mi się ona śni, gdy się ocieram o jej seksowne nogi, albo ją obmacuje lub się z nią całuje, moje sny kończą się obfitym wytryskiem, czuję się świetnie po tym doświadczeniu. Szkoda, że ona ma chłopaka, a ja jestem typowym molem książkowym i marzycielem o przeciętnym wyglądzie no i nie umiem jej zaimponować nie umiem rozmawiać z ludźmi. Mokre sny z moją koleżanką zastępują mi prawdziwy seks, w sumie efekt jest ten sam. A jak tam u was? Macie jakąś koleżankę/znajomą lub inną kobietę, o której marzycie w takim stopniu, że macie mokre sny z nią w roli głównej?

Gość Radekk

Ja mam 25 lat moja dziewczyna 24 lata. Śniła mi się ostatnio 16 letnia siostra mojej dziewczyny hihihi. Taka blondyna niebieskie oczy, długie blond włosy i zgrabny tyłek, bardzo fajna, średniej wielkości biust, ale fajny i kształtny. Trochę się z nią zabawiałem we śnie no i nasze igraszki spowodowały, że wystrzeliłem. Obudziłem się a obok leży moja dziewczyna. Wolę nie opowiadać jej co mi się śniło hihi