Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Chwalmy Pana 馃檹

馃檹 Grzesznicy 偶yj膮 tylko ze wzgl臋du na cierpliwo艣膰 bo偶膮, 偶ycie im sie nie nale偶y bo nie z nich ono sie wywodzi. Lecz z Boga.

Polecane posty

Go艣膰 Chwalmy Pana 馃檹

呕yj膮 nie ze wzgl臋du na w艂膮sn膮 moc lub inn膮 martw膮 moc natury, ale dzi臋ki duchowi bo偶emu.聽
Dlatego B贸g nie b臋dzie w niesko艅czono艣膰 nam jej udziela艂 gdy ludzie przypisuj膮 sobie t膮 zas艂ug臋.

B贸g niesie grzesznik贸w przez bagna na swojej d艂oni, samemu id膮c w nim po szyje, a oni nadal s膮 niewdzi臋czni i nie rozumiej膮, 偶e to jego zas艂uga.聽
Dlatego nadej艣cie ko艅ca 艣wiata nie b臋dzie niesprawiedliwo艣ci膮, albo kar膮 za 偶ycie nie wg bo偶ych przykaza艅, po prostu b臋dzie kresem pomagania im i niesienia ich na r臋kach gdy oni na niego pluj膮 i nieustannie staraj膮 sie wr臋cz zrzuci膰 innych z tej r臋ki, 偶eby sami byli na niej niesieni.

I nagle sie otworz膮 im oczy, gdy r臋ka bo偶a zniknie i wpadn膮 do bagna, jeziora ognistego zwiedzeni prze艣wiadczeniem, 偶e do tej pory unikali go dzi臋ki w艂asnej sile.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰

Gdzie jest to jezioro ogniste

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bartek

Najwi臋cej w piekle jest os贸b, kt贸re nie wierzy艂y 偶e piek艂o istnieje... 偶y艂y wed艂ug zasady "hulaj dusza, piek艂a nie ma", a co si臋 tam bede ogranicza膰, robie sobie co chce bo jestem panem swojego 偶ycia, piek艂a nie ma wi臋c i tak mi nic nie grozi... Tacy w艂a艣nie najcz臋艣ciej tam l膮duj膮, a potem jedno wielkie zdziwienie i m臋ki wieczne nieustanne, wtedy nagle p艂acz i wo艂anie do Boga, ale on ju偶 po prostu nie b臋dzie w stanie was stamt膮d wyci膮gn膮膰, szanse wyboru macie teraz, tu na ziemi, co wybierzecie tutaj, to b臋dziecie mieli po 艣mierci. Nawr贸膰cie si臋 p贸ki czas, Jezus ci膮gle na was czeka, otw贸rzcie mu drzwi do swoich serc, zapro艣cie go do swojego 偶ycia, a nie b臋dziecie musieli si臋 niczego obawia膰!

Dzi臋kuje Ci m贸j Panie i Zbawicielu 偶e odda艂e艣 swoje 偶ycie na krzy偶u za moje grzechy, dzi臋kuje 偶e znosi艂e艣 dla mnie te m臋ki ku mojemu zbawieniu, dzi臋kuje 偶e wejrza艂e艣 na mnie grzesznika, 偶e zrobi艂e艣 to dla mnie mimo 偶e jako grzesznik czuje 偶e nie zas艂ugiwa艂em na to... Chwa艂a Tobie Panie na wieki wiek贸w Amen!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

A w takim b膮dz razie gdzie jest piek艂o?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc
2 minuty temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

po drugiej stronie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
4 minuty temu, Go艣膰 gosc napisa艂:

po drugiej stronie

Ja艣niej, po drugiej stronie聽 to znaczy gdzie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Chwalmy Pana 馃檹
4 minuty temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

a gdzie jest mi艂o艣膰, a gdzie nienawi艣膰? A sk膮d wiatr wieje i dok膮d? A gdzie znajduje sie muzyka?聽

Piek艂o to oddzielenie od Boga, to odebranie 艂aski w kt贸rej dzisiaj 偶yj膮 wszyscy, nawet najgorsi zbrodniarze, ale kt贸rzy nie oddaj膮 chwa艂y temu kt贸r膮 jej udziela. B贸g nie mo偶e tolerowa膰 na zawsze niewdzi臋cznik贸w kt贸rzy k膮saj膮 go w d艂o艅 kt贸ra chroni ich przed 艣mierci膮 i cierpieniem. On na nich nie b臋dzie wymierza艂 cierpienia, po prostu przestanie ich chroni膰. Je艣li wierz膮 w to 偶e sami s膮 Bogami to niech sami sie zbawi膮.聽

Gdyby nie cierpliwo艣膰 bo偶a, ju偶 dawno by nadszed艂 koniec, ale nie nadszed艂 bo B贸g ca艂y czas wierzy w wyb贸r ka偶dego z nas. Ale jedno jest pewne, stan ten trwa膰 nie mo偶e w niesko艅czono艣膰, bo inaczej nie spe艂ni艂oby sie to co zapowiedzia艂, a z k艂amstwem nic wsp贸lnego on nie ma.

Predestynacja? Nie, mamy wyb贸r, przy czym B贸g doskonale zna wszystkie ko艅ce wszystkich naszych potencjalnych wybor贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
46 minut temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

Gdzie jest to jezioro ogniste

29 minut temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

聽W 艣rodku, wewn膮trz聽ziemi.

Wrota piekie艂 - krater Derveze w Turkmenistanie

https://www.youtube.com/watch?v=1iQFFwQzMA0

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Chwalmy Pana 馃檹

Czym jest piek艂o? Czasami my艣l臋, 偶e samo zderzenie z niezaprzeczaln膮 prawd膮 jest piek艂em.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Oszkaa
1 minut臋 temu, Go艣膰 Chwalmy Pana 馃檹 napisa艂:

Czym jest piek艂o? Czasami my艣l臋, 偶e samo zderzenie z niezaprzeczaln膮 prawd膮 jest piek艂em.聽

PIEK艁O TO MIA艁E艢 JAK CIE OJCIEC NAPIERRDALA艁 PIJANY TY GRUBA 艢WINIO聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc
Przed chwil膮, Go艣膰 Oszkaa napisa艂:

PIEK艁O TO MIA艁E艢 JAK CIE OJCIEC NAPIERRDALA艁 PIJANY TY GRUBA 艢WINIO聽

haha przemek my艣li ze to smakosz :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KUTT

JAK TAM TERAPIA GRUBASIE?

Udost臋pnij ten post

zacznijcie sie oswajac z piek艂em聽聽 np przez przypiekanie sie聽 ogniem z聽 kuchenki gazowej聽 wystarczy zapalniczka聽 bo nikt聽 jak minute nie wytrzyma tego b贸lu a to tylko bedzie namiastka聽 bo bedzie jeszcze聽 smr贸d聽 gnijacego miesa聽 siarki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

merkaba to ty twierdzisz 偶e szczepienia s膮 szkodliwe.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ej偶e
Dnia Monday, March 25, 2019 o 10:17, Go艣膰 Bartek napisa艂:

Najwi臋cej w piekle jest os贸b, kt贸re nie wierzy艂y 偶e piek艂o istnieje... 偶y艂y wed艂ug zasady "hulaj dusza, piek艂a nie ma", a co si臋 tam bede ogranicza膰, robie sobie co chce bo jestem panem swojego 偶ycia, piek艂a nie ma wi臋c i tak mi nic nie grozi... Tacy w艂a艣nie najcz臋艣ciej tam l膮duj膮, a potem jedno wielkie zdziwienie i m臋ki wieczne nieustanne, wtedy nagle p艂acz i wo艂anie do Boga, ale on ju偶 po prostu nie b臋dzie w stanie was stamt膮d wyci膮gn膮膰, szanse wyboru macie teraz, tu na ziemi, co wybierzecie tutaj, to b臋dziecie mieli po 艣mierci. Nawr贸膰cie si臋 p贸ki czas, Jezus ci膮gle na was czeka, otw贸rzcie mu drzwi do swoich serc, zapro艣cie go do swojego 偶ycia, a nie b臋dziecie musieli si臋 niczego obawia膰!

Dzi臋kuje Ci m贸j Panie i Zbawicielu 偶e odda艂e艣 swoje 偶ycie na krzy偶u za moje grzechy, dzi臋kuje 偶e znosi艂e艣 dla mnie te m臋ki ku mojemu zbawieniu, dzi臋kuje 偶e wejrza艂e艣 na mnie grzesznika, 偶e zrobi艂e艣 to dla mnie mimo 偶e jako grzesznik czuje 偶e nie zas艂ugiwa艂em na to... Chwa艂a Tobie Panie na wieki wiek贸w Amen!

Hmm...a gdzie reporta偶 naocznego swiadka jak to tam jest w tym piekle i kto tam idzie?a co z tymi kt贸rzy nie chodz膮 do kosciola ani nie s膮 zainteresowani 偶adnymi religiami聽a poza tym s膮 dobrymi lud藕mi 偶yj膮cymi w zgodzie z innymi i natur膮 ?聽

Udost臋pnij ten post

nic takiego nie twierdze聽 , 聽 jak juz nie wszystkie szczepionki sa z艂e聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
19 minut temu, merkaba napisa艂:

A jeszcze nie dawno twierdzi艂a艣 偶e szczepionki powoduj膮 autyzm i co聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
32 minuty temu, merkaba napisa艂:

A wiesz o tym 偶e k艂amstwo to grzech, twierdzi艂a艣 偶e szczepionki s膮 szkodliwe, wiesz ...ko 偶e przez twoje bzdury jaka艣 m艂oda mama mog艂a nie zaszczepi膰 swoje dziecko przez co narazi艂a艣 dziecko na utrat臋 zdrowia, b臋dziesz mia艂a si臋 z czego spowiada膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Chwalmy Pana 馃檹
2 godziny temu, Go艣膰 ej偶e napisa艂:

Hmm...a gdzie reporta偶 naocznego swiadka jak to tam jest w tym piekle i kto tam idzie?a co z tymi kt贸rzy nie chodz膮 do kosciola ani nie s膮 zainteresowani 偶adnymi religiami聽a poza tym s膮 dobrymi lud藕mi 偶yj膮cymi w zgodzie z innymi i natur膮 ?聽

tacy po powt贸rnym przyj艣ciu Chrystusa dostan膮 nowe bezgrzeszne cia艂a, zobacz膮 chwa艂e bo偶膮 na w艂asne oczy i b臋d膮 mogli zdecydowa膰 o swoim losie z pe艂n膮 艣wiadomo艣ci膮 tego czym s膮, czym nie s膮,聽kto ich stworzy艂, kto ich pokocha艂 i co dla nich zrobi艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mr Kut

Zg艂oszone. Won z tym spamem odm贸偶d偶ony grubasie jeebany xD

Udost臋pnij ten post