Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niePEWNA

czy mój chłopak jest bi?

Polecane posty

Gość niePEWNA

Witam,

Od 2 lat jestem w związku z chłopakiem. Konrad (tak ma na imie mój chłopak, 30l, ) ma najlepszego przyjaciela starszego o 3 lat, przed poznaniem obaj nie mieli nikogo. Są sąsiadami. Konrad codziennie wieczorami go odwiedza przesiadując minimum 4godz. Spędzają razem każdą wolną chwile, święta, sylwestra itp. Ze mną spotyka sie tylko max 2 razy w tygodniu. Oprócz oglądania filmów w tv i czasem wyjścia do restauracji nic nie mogę z nim robić bo nie ma ochoty. Sex wygląda tak że 1 w tyg mu wystarczy w tym że on leży ja sie musze ruszać. Nigdy nie zrobił mi minety. Lubi jak pieszcze jego sutki, dotykam pośladków. Gdy zostaje u mnie na noc - co się rzadko zdarza - lubi spać na łyżeczkę gdzie ja go muszę przytulać od tyłu. Jest chłopakiem niczym nie wyróżniającym się, ubiera sie zwyczajnie, nie dba zbyt o swoją fryzure...jedynie gestykuluje dłońmi podczas rozmowy czasem jak kobieta. 

Czy mój chłopak jest biseksualny/gej? 

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość niePEWNA napisał:

Witam,

Od 2 lat jestem w związku z chłopakiem. Konrad (tak ma na imie mój chłopak, 30l, ) ma najlepszego przyjaciela starszego o 3 lat, przed poznaniem obaj nie mieli nikogo. Są sąsiadami. Konrad codziennie wieczorami go odwiedza przesiadując minimum 4godz. Spędzają razem każdą wolną chwile, święta, sylwestra itp. Ze mną spotyka sie tylko max 2 razy w tygodniu. Oprócz oglądania filmów w tv i czasem wyjścia do restauracji nic nie mogę z nim robić bo nie ma ochoty. Sex wygląda tak że 1 w tyg mu wystarczy w tym że on leży ja sie musze ruszać. Nigdy nie zrobił mi minety. Lubi jak pieszcze jego sutki, dotykam pośladków. Gdy zostaje u mnie na noc - co się rzadko zdarza - lubi spać na łyżeczkę gdzie ja go muszę przytulać od tyłu. Jest chłopakiem niczym nie wyróżniającym się, ubiera sie zwyczajnie, nie dba zbyt o swoją fryzure...jedynie gestykuluje dłońmi podczas rozmowy czasem jak kobieta. 

Czy mój chłopak jest biseksualny/gej? 

Napuść fajnego kolegę na niego, niech go wyczuje.

Gość Mezczyzna

A jesli jest to co w tym takiego strasznego?

Lepiej byc bi oficjalnie niz po cichu spotykac sie z kims i oszukiwac w ten sposob swoaja partnerke.

Gość Gość mario

Witaj niepewna 30 lat , sexu jak na lekarstwo a chcesz więcej to pozostałe sprawy pomijam no to że z nim jest więcej to ważne . To czy on bi czy nie to już bez znaczenia jest 3 do 0 na jego  niekorzyść . Ja bym szukał innego partnera po co komplikować sobie życie . A jeśli mocno go kochasz to zaakceptuje to i bąć z nim nażekając na swój los . Nie warto .