Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Seks po cc

Polecane posty

Gość Gosc

Hej, jak wyglądał wasz pierwszy seks po cc? Ja swój odbylam lekko ponad trzy tygodnie po porodzie jak przestałam krwawic. Byłam okropnie sucha pomimo podniecenia i nawet z lubrykatem chłopak miał problemy z wejściem, twierdzil ze jest za wąsko. Jakim cudem zrobiłam się węższa skoro nikt nie manipulowal przy mojej pochwie i nic nie było zszywane? Kiedy powróci naturalne nawilżenie?

Gość Gość

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Gość Gosciowka2019

Nie zrobiłaś się węższa, tylko uczucie suchości zwiększyło znacSco tarcie i dlatego było wrażenie waskosci. Ja miałam długo problemy po CC.... Nawet chodziłam z tym do mojej gin. Dawała różne globulki, maści itp... ale komfort ze zbliżeń odzyskałam dopiero po pół roku.

Gość Gosc

Jak zwierzęta, co nie mogłaś odczekać tych 6 tygodni i po konsultacji z lekarzem działać.

Gość Gość
5 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Jak zwierzęta, co nie mogłaś odczekać tych 6 tygodni i po konsultacji z lekarzem działać.

Przecież to prowo. Że niby po sn do życia erotycznego nie wraca się już nigdy. W dodatku między nogami to już tylko wiadro. Szkoda tylko, że nie każda jest nacinaja i gdyby nie krwawienie to już po tygodniu wszystko byłoby bez zmian. Za to po cc, czyli cudownemu przecięciu wszystkich powłok brzusznych, sex uprawia sie juz na nastepny dzien. W dodatku cc cudownie zweza pochwe ❤ czego to się nie wymyśli żeby uciszyć swój żal 😂😂😂

Gość Gosc
51 minut temu, Gość Gość napisał:

Przecież to prowo. Że niby po sn do życia erotycznego nie wraca się już nigdy. W dodatku między nogami to już tylko wiadro. Szkoda tylko, że nie każda jest nacinaja i gdyby nie krwawienie to już po tygodniu wszystko byłoby bez zmian. Za to po cc, czyli cudownemu przecięciu wszystkich powłok brzusznych, sex uprawia sie juz na nastepny dzien. W dodatku cc cudownie zweza pochwe ❤ czego to się nie wymyśli żeby uciszyć swój żal 😂😂😂

Wow, dużo masz jeszcze tych teorii spiskowych? Zadalam tylko proste pytanie licząc na doświadczenia innych kobiety ale uderz w stół a nożyce się odezwa. Coś nie tak z pani życiem erotycznym? 😛

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Wow, dużo masz jeszcze tych teorii spiskowych? Zadalam tylko proste pytanie licząc na doświadczenia innych kobiety ale uderz w stół a nożyce się odezwa. Coś nie tak z pani życiem erotycznym? 😛

Z Twoim na pewno, sama przyznalas 😁

Gość Gosc
Dnia 26.03.2019 o 13:25, Gość Gość napisał:

Z Twoim na pewno, sama przyznalas 😁

No tak. Jestem miesiąc po porodzie więc prawie nie istnieje. Pani chyba nie  jest a dalej brzmi na frustratke 😛