Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neam

Czy to arytmia?

Polecane posty

Gość neam

Witam. Mam pytanie odnośnie nierównego bicia serca, od dzieciństwa mi się tak zdarzało że serducho zaczynało mi bić jak szalone ale tylko kiedy się położyłem na plecach jak ręką odjął, przez 3 lata miałem spokój ostatnio znowu się tak dzieję, nikomu o tym nigdy nie mówiłem bo to bagatelizowałem, ale teraz coraz bardziej się zastanawiam nad arytmią. Mam 22 lata prowadzę sportowy tryb życia, ale też nie odmawiam sobie imprez. Proszę tylko o opinię i tak udam się do lekarza. 

Gość Budos

Jest kilka alternatywnych metod walki z arytmią polecam poczytać informacje na tej stronie merlin-zdrowie.pl

Gość akii

Zobacz sobie w miarę możliwości jakieś różne ciśnieniomierze i je porównaj między sobą to łatwiej będzie podjąć decyzję. Wydaje mi się, żę dobrym rozwiązaniem może być model od SAnity – Serce Plus. Firma bardzo dobra od zawsze za swoje sprzęty pozytywnie oceniana więc warto zwrócić uwagę.

Gość magda

Ostatnio niestety mój wysłużony ciśnieniomierz padł i musiałam kupować coś nowego. Trochę rozglądałam się w sieci, ale opinie sprzeczne i ostatecznie będą w aptece podpytałam Panią i zaproponowała mi Easy Med, model od Geratherm. Kosztował nieco ponad 100, na tą chwilę nie mam jakichś uwaga do niego.