Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annajanna22

spotkanie z kolegą

Polecane posty

Gość annajanna22

Witam, otóż jakiś czas temu poznałam kolegę na fotce, załozylam sobie bo chciałam sprawdzic co to bo mnie poprostu zaciekawiło. Bardzo fajny, z poczuciem humoru, ogólnie fajnie tak poznać kogoś. Zaproponował mi spotkanie, własciwie to wspolnie ugadaliśmy żeby się spotać, bo nadajemy na tych samych falach, spotkanie czysto przyjacielskie. Tylko otóż jest mały problem, bo mam chłopaka i nie wiem jak mu powiedzieć o tym spotkaniu a wiem że będzie przeciwny i bardzo zły, chociaż ja wiem na 100% że napewno nic bym głupiego nie zrobiła. Tylko druga sprawa że to nie w porządku do mojego chłopaka że chcę się spotkać z jakimiś kolesiem z fotki.  Ale no kurde też nie fajne że się będę ograniczać co do jednej osoby a jestem taką osobą że lubię poznawać nowych ludzi ale nie chcę też wojny.

Gość Gość

Nie wiem po co Ci takie atrakcje. Poznajesz kogoś w internecie mając partnera. Chcesz tę znajomość przenieść do reala. Po co?

Powiedz chłopakowi prawdę i się z tym zmierz. Zdziwiłabym się gdyby Cię puścił na takie spotkanie.