Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miśka152

Zauroczona nauczycielem

Polecane posty

Cześć chciałam zapytać o wasze zdanie i prosić o jakąś pomoc. 

Jestem uczennicą technikum. Dobrze się uczę nie ma ze mną problemów biorę udział w olimpiadach ogólnie wszystko tak żeby rodzice byli zadowoleni ale czy ja jestem szczęśliwa? Odkąd w szkole pojawił się on nazwijmy go Pan K to poprostu zaczęłam lubić chodzenie tam nawet fakt dojazdów. Rok temu w drugiej klasie przyszedł do nas nowy nauczyciel miał nas uczyć ale z podowu zawirowań w końcu tego nie robił więc nawet nie wiedziałam początkowo jak wygląda. Z opowiadań koleżanek z innych klas wszystkie przysłowiowo się nim jarały a ja myślałam o co im chodzi przecież do tylko nauczyciel aż do momentu kiedy poznałam go twarzą w twarz bo znajomy prosił mnie żebym poszła do sali po jedna rzecz bo zapomniał dzień wcześniej zamurowało mnie on jest nauczycielem? Przystojny, wysoki brunet który chodzi w koszulkach no poprostu marzenie. Zeszły rok tak leciał w sumie nic specjalnego było kilka akcji np wyjazd z nim na dni otwarte czy jak na korytarzu do mojej przyjaciółki powiedziałam jak szedł że i ten jego sexowny tyleczek. Nadeszły wakacje uczucia gdzies tam były no ale wiadomo wakacyjna miłość itp. Kiedy wróciliśmy do szkoły było normalnie początkowo go nie widziałam ale później okazało się że mamy w tym. Samym czasie zajęcia zawodowe. Jest naprawdę w porządku właściwie to nie ma dziewczyny skąd to wiem? Podpusciłam trochę moją kuzynke. On sam twierdzi że nie jest jakiś przystojny i rzadne uczennice na niego nie lecą. Nie wiem co robić. Przecież jak go widzę szaleje a jak mam iść np w dzień kiedy mamy zajęcia coś porzycyc do sąsiedniej sali od niego to jest takie oo. On ma 27 lat. Czekać ten rok? I zacząć działać. Wiem że związek nauczyciela z uczennicą jesy nie etyczny dlatego staram się tego. Za bardzo nie pokazywać wiadomo ubiore się ładnie czy uśmiechne ale nic więcej. 

Gość Heh

Gdybyście wylądowali w łóżku to zrobilabys mu loda?

Gość gość

typowe zauroczenia gówniary nauczycielem, pewnie 3/4 w twoim wieku to ma, jak nie więcej. mija. A facet 27 letni czym miałby sie zauroczyć u ciebie ? Partnerką do czego jest dla niego taka siksa? Owszem jak facet jest głupi to moze zaliczyć siusiumajtkę, ale normalny dorosły nie szuka kłopotów. Obciągnać może mu każda inna, a przynajmniej z pracy go nie wyrzuca za to. No i dlaczego myslisz ze mogłabyś m8u sie podobać, tylko dlatego, ze ty chcesz to zaden facet sie w tobie nia zakocha. Każdy ma swoje preferencje i gust i zupełnie nie musisz siew ten gust wpisywac. Do matury sie ucz, lepiej na tym wyjdziesz, bo nie ma nic bardziej żenującego jak panna , której sie wydaje, ze nie widać ze sie głupio zachowuje przy nauczycielu. To zawsze kochana widać i zawsze jest załosne

Myślę,że nie powinieneś mnie oceniać nie znasz mnie. I to nie jest zupełnie szkoła szkołą prywatnie owszem znamy się bo to znajomy mojego brata z lat szkolnych... Nie wiem co może myśleć o jak to ujoles młodej siksie jest jak jest tak naprawdę życie potrafi pisać różne historie a i co mu mogę zaoferować. Może mam to 19 lat z tym że myślę już bardziej o przyszłości niż moi rówieśnicy którzy myślą ciągle o imprezach.