Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fanaberia

Fantazje erotyczne mezczyzny...jakie?

Polecane posty

Gość Fanaberia

Mam pytanie. Do mezczyzn ale nie tylko. W jaki sposob urozmaicic sex z partnerem? O czym do cholery marza faceci w lozku? Ja bym poekserymentowala ale partner nie chce sie przyznac czego tak naprawde chcialby w lozku. Widze ze sie krepuje powiedziec mi to wprost jak dorosly czlowiek wiec zamierzam wdrazac wszystko po kolei az zauwaze ten blysk w jego oku. Dodam ze jest to moj staly i jedyny partner seksualny i nie mam porownania i pomyslu czego tak naprawde faceci chca. Co do jasnej podoba sie plci meskiej...

Gość gość

Masz jednego jedynego a chcesz wiedzieć czego pragną wszyscy? jego spytaj się co mu daje radość i przyjemność

Gość Fanaberia

Problem w tym ze nie moge tego rozmowa wyciagnac z niego. Czynem tez nie bardzo. Chce wiedziec co roi sie w tych waszych glowkach. Meski tok myslenia jest kompletnie poza moim zasiegiem. Jak przybysze z kosmosu. 

Gość gość

To też zależy co robiliście do tej pory i co kto uważa za fantazję... Jeśli jesteście młodzi i to wasze pierwsze kroki, a tak się domyślam, to podejrzewam że cokolwiek zrobisz nowego, twój partner będzie zachwycony😉 Poza tym weź pod uwagę, że seks to nie jakieś zawody kto pokaże lepsze sztuczki, tak uważam... grunt, aby się tym po prostu dobrze bawić.

6 minut temu, Gość Fanaberia napisał:

Problem w tym ze nie moge tego rozmowa wyciagnac z niego. Czynem tez nie bardzo. Chce wiedziec co roi sie w tych waszych glowkach. Meski tok myslenia jest kompletnie poza moim zasiegiem. Jak przybysze z kosmosu. 

Zapytaj co go kręci. Chyba nie jest taki że nic nie mówi. 

Gość Mnb

Ej no dziewczyna chce poznac WASZ tok myślenia itd. Pomóżcie a nie sie madrzycie😋 sama z checia sie dowiem!!  

Gość Gość
22 minuty temu, Gość Fanaberia napisał:

Mam pytanie. Do mezczyzn ale nie tylko. W jaki sposob urozmaicic sex z partnerem? O czym do cholery marza faceci w lozku? Ja bym poekserymentowala ale partner nie chce sie przyznac czego tak naprawde chcialby w lozku. Widze ze sie krepuje powiedziec mi to wprost jak dorosly czlowiek wiec zamierzam wdrazac wszystko po kolei az zauwaze ten blysk w jego oku. Dodam ze jest to moj staly i jedyny partner seksualny i nie mam porownania i pomyslu czego tak naprawde faceci chca. Co do jasnej podoba sie plci meskiej...

No to nie jestem szczególnie jakiś wymagający, pieszczoty w obie strony, więcej jednak ich wymaga kobiece ciało stworzone do tego. Dobre lody, super minetka, super by było jakbyś na ostro pojeździła na małym, seks od tyłu i nie tylko!

3 minuty temu, Cosmo napisał:

Zapytaj co go kręci. Chyba nie jest taki że nic nie mówi. 

😝 chyba lepszego sposobu nie ma. Czasem zadaje sobie pytanie czy ludzie udają takich czy nimi są.

2 minuty temu, Gość Mnb napisał:

Ej no dziewczyna chce poznac WASZ tok myślenia itd. Pomóżcie a nie sie madrzycie😋 sama z checia sie dowiem!!  

Mnie kręci sexi bielizna i szpilki.

Gość Mnb
3 minuty temu, Cosmo napisał:

Mnie kręci sexi bielizna i szpilki.

O wlasnie o to mi chodzilo 😉 Dzieki mezczyzno😉

32 minuty temu, Gość Fanaberia napisał:

Czy ty chcesz wiedzieć co kręci facetów czy twojego partnera. Bo są to roznice. Gdyż twój facet to jednostka a jednostka może być odmienna niż ogół.

Oto przykład

Będąc na imprezie np w Spiżu w Katowicach większość facetów musi się napić by iść zatańczyć lub zagadać panne. Ja jako jednostka mogę się super bawić bez żadnych dodatków.

A na twoje pytanie to odpowiem 

Ona On Ona 

Który oprócz mnie by tak chciał ręką w górę

😝

Gość gosc

mnie kręci żeby dziewczyna mnie zdominowała, żeby usiadła mi cipką na twarzy i ujeżdżała i kazała się lizać wszędzie, raz byś wskazywała na cipcie raz na cycuszki, raz że mam ci pieścić stópki, a raz drugą dziurkę, byłbym wniebowzięty

Gość Fanaberia
12 minut temu, Gość gość napisał:

To też zależy co robiliście do tej pory i co kto uważa za fantazję... Jeśli jesteście młodzi i to wasze pierwsze kroki, a tak się domyślam, to podejrzewam że cokolwiek zrobisz nowego, twój partner będzie zachwycony😉 Poza tym weź pod uwagę, że seks to nie jakieś zawody kto pokaże lepsze sztuczki, tak uważam... grunt, aby się tym po prostu dobrze bawić.

Nie tacy mlodzi. Jestesmy razem jakies 14-15 lat. Wszystko juz bylo. Wszystko na co dostalam przyzwolenie od niego. Ale to moze ja zabieralam sie za to od zlej strony. Ja poprostu mam nieodparte wrazenie ze on potrzebuje czegos wiecej. Tylko ja niewiem czego. Rozmowa z nim na ten temat jest jak rozmowa z gimnazjalista. Taki urok jego. Pomyslalam ze moze znajde tutaj jakas porade. Cos o czym nie mialam pojecia a kazdy facet o tym mysli..

Przed chwilą, Gość Fanaberia napisał:

Nie tacy mlodzi. Jestesmy razem jakies 14-15 lat. Wszystko juz bylo. Wszystko na co dostalam przyzwolenie od niego. Ale to moze ja zabieralam sie za to od zlej strony. Ja poprostu mam nieodparte wrazenie ze on potrzebuje czegos wiecej. Tylko ja niewiem czego. Rozmowa z nim na ten temat jest jak rozmowa z gimnazjalista. Taki urok jego. Pomyslalam ze moze znajde tutaj jakas porade. Cos o czym nie mialam pojecia a kazdy facet o tym mysli..

Ale to naprawdę sprawa indywidualna. 

I nie można podchodzić do swojego chłopa przez pryzmat członków erotycznego forum przecież tu sa same zboki.

2 minuty temu, Gość Fanaberia napisał:

A na co nie dostałaś pozwolenia?

Gość gość
1 minutę temu, Gość Fanaberia napisał:

Aaaa...to inna bajka. Ja jestem kobietą, z tym samym stażem. I mam podobne dylematy, tyle że mój mąż jest dość otwarty i mówi o swoich pomysłach. Teraz to trzeba bardziej skupić się na detalach😉 Poczytaj albo wspólnie poczytajcie jakieś stronki, może to mu język rozwiąże. Ja lubię blog "bez fartuszka", pisze para, szczerze polecam👍

Gość Gosc

A jak mój lubi gdy jestem w bieliznie i podczas zbliżenia, seksu...po prostu przesuwa kawałek żeby się "dostać" do piersi....albo majteczki na bok...to to coś złego? Rzadko kiedy ściągam wszystko....dlatego bielizna jest zawsze zmysłowa, koronka, siateczka...

Jeżeli jakiś facet powie, ze to są ich fantazje to masz podpowiedz autorko tego wątku😀

A jeżeli nie...to się załamię😀😀 

Gość Fanaberia
3 minuty temu, Klaus napisał:

Ale to naprawdę sprawa indywidualna. 

I nie można podchodzić do swojego chłopa przez pryzmat członków erotycznego forum przecież tu sa same zboki.

Dla mnie slowo zbok ozacza jednostke posuwajaca wszystko co sie rusza. Niekoniecznie tej samej rasy...

Gość Fanaberia
4 minuty temu, Gość gość napisał:

Aaaa...to inna bajka. Ja jestem kobietą, z tym samym stażem. I mam podobne dylematy, tyle że mój mąż jest dość otwarty i mówi o swoich pomysłach. Teraz to trzeba bardziej skupić się na detalach😉 Poczytaj albo wspólnie poczytajcie jakieś stronki, może to mu język rozwiąże. Ja lubię blog "bez fartuszka", pisze para, szczerze polecam👍

Super. Zerkne. Jestem otwarta na wszystko.

Gość Kristi

Jejku Panowie to po prostu powiedzcie co Was kreci. Rozne pomysly. Moze cos sie Fanaberii spodoba i bedzie chciala wdrozyc u siebie w sypialni😋

1 minutę temu, Gość Kristi napisał:

Jejku Panowie to po prostu powiedzcie co Was kreci. Rozne pomysly. Moze cos sie Fanaberii spodoba i bedzie chciala wdrozyc u siebie w sypialni😋

A Ty jak kręcisz faceta? Czym ?

11 minut temu, Gość Fanaberia napisał:

Dla mnie slowo zbok ozacza jednostke posuwajaca wszystko co sie rusza. Niekoniecznie tej samej rasy...

😝 a jaką masz pewność ze to nie jest prawda. 

Pytasz się bez imiennych i prawdziwych ludzi a gugel to ich wójek.

Chlopa masz i sama rozmowy o sexie może byc ciekawą odmianą dla was. A ty pytasz się tu.

Jezeli byś chciała ogólnej wiedzy coś innego. Ale szczegóły poda ci tylko twoj chłop.

5 minut temu, Gość Kristi napisał:

Ja napisałem tam wyżej bo lubię jak jest tłok.

😁

Gość Fanaberia
21 minut temu, Cosmo napisał:

A na co nie dostałaś pozwolenia?

Mam bana na wszystko co chcialabym mu wlozyc miedzy posladki. 

Gość gosc
26 minut temu, Gość gosc napisał:

mnie kręci żeby dziewczyna mnie zdominowała, żeby usiadła mi cipką na twarzy i ujeżdżała i kazała się lizać wszędzie, raz byś wskazywała na cipcie raz na cycuszki, raz że mam ci pieścić stópki, a raz drugą dziurkę, byłbym wniebowzięty

no mi też sie takie coś marzy, ale moja nie chce, woli żebym to ja miał inicjatywe :/

Gość Kristi
6 minut temu, Cosmo napisał:

A Ty jak kręcisz faceta? Czym ?

Jak mialam faceta (rozstalismy sie) to jego krecilo jak ja wychodzilam z inicjatywa. Jestem pielegniarka wiec oczy mu blyszczaly jak sie przebieralam 😉 jak zapraszalam go na badanie 😉 Pończochy...no sporo rzeczy. 

1 minutę temu, Gość Fanaberia napisał:

Nawet paluszka podczas lodzika ?  

1 minutę temu, Gość Kristi napisał:

Jak mialam faceta (rozstalismy sie) to jego krecilo jak ja wychodzilam z inicjatywa. Jestem pielegniarka wiec oczy mu blyszczaly jak sie przebieralam 😉 jak zapraszalam go na badanie 😉 Pończochy...no sporo rzeczy. 

Mmm super 😃😃😃 też lubię przebieranki. 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Fanaberia napisał:

Spróbowałabyś mi, też natychmiast zabawa by się skończyła. Nie jestem pruderyjny... ale kobiecie też nigdy nic w pupę nie włożę.

Gość Fanaberia
15 minut temu, Klaus napisał:

😝 a jaką masz pewność ze to nie jest prawda. 

Pytasz się bez imiennych i prawdziwych ludzi a gugel to ich wójek.

Chlopa masz i sama rozmowy o sexie może byc ciekawą odmianą dla was. A ty pytasz się tu.

Jezeli byś chciała ogólnej wiedzy coś innego. Ale szczegóły poda ci tylko twoj chłop.

Gdyby podal mi te szczegoly to pewnie nie musialabym wertowac internetowego forum. A pytam tutaj bo wiem ze ludzie bezimienni i anonimowi maja wieksze japy i na wiecej sobie pozwola.