Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedna i zahukana

odrzucil mnie bo nie jestem dama z wyzszych sfer

Polecane posty

Gość biedna i zahukana

ktora prowadzi zycie jak z instagrama tylko biedna, nic w zyciu nie ogiagnela i zyje jak wiesniaczka

Gość OnXD
30 minut temu, Gość biedna i zahukana napisał:

ktora prowadzi zycie jak z instagrama tylko biedna, nic w zyciu nie ogiagnela i zyje jak wiesniaczka

Nie muw tak

Gość faceci leca na damusie

Faceci teraz tylko modna dama sie zainteresuja cyli taka, ktora robia zakupy na Zalando, kupuje perfumy w Douglas, pije po pracy kawke w Starbucks, je lunch w eleganckich restauracjach, ubiera sie w znane dobre marki, chodzi na pazurki do kosmetyczki i do modnych klubow fitness, prowadzi swojego instagrama, gdzie wstawia zdjecia z drogich zakupow, spedza urlop w egzotycznych krajach, wolny czas spedza z duza iloscia znajomych w pubach/restauracjach/na imprezach, ma pasje, ktorymi sie chwali na fb i dostaje duzo lajkow, zrobila kilka fakultetow i robi kariere w miedzynarodowej firmie oraz zarabia tyle tys, ze na wszystko ja stac.

Wystarczy popatrzec na ulice , z takimi paniami nawet brzydale i biedacy sie prowadzaja i uderzaja do takich, bo to teraz najmodniejsza i najbardziej pozadana przez wszystkich facetow kobieta, WSPOLCZESNY IDEAL. Taka nigdy nie jest sama, zawsze ma kogos, pelno adroatorow, bo kazdy chlop na taka leci jak szalony.

Zaden nie zainteresuje sie natomiast biedaczka czy wiesniaczka z dobrym sercem. Zadna kobieta, ktora ma fajny charakter ale nudne i wiejskie, biedne zycie zadnego faceta nie zainteresuje nigdy.

Gość gosc

No niby tak jest ale potem chodzą sfrustrowani wydymani przez te panny a ja im się śmieje w twarz.

Gość taka prawda

biedna ze wsi bez studiow i korpo-kariery zawsze bedzie gorsza dla facetow niz paniusia z miasta, ktorym rodzice wszystko dali i teraz tylko bywa i lansuje sie

faceci nie patrza na to, patrza czy bedzie im ona pasowala do ich zycia i znajomych

Gość ...
7 minut temu, Gość taka prawda napisał:

biedna ze wsi bez studiow i korpo-kariery zawsze bedzie gorsza dla facetow niz paniusia z miasta, ktorym rodzice wszystko dali i teraz tylko bywa i lansuje sie

faceci nie patrza na to, patrza czy bedzie im ona pasowala do ich zycia i znajomych

Nieprawda. Wolę skromną dziewczynę ze wsi niż paniusię z insta, która tylko się lansuje.

Gość gosc
2 minuty temu, Gość ... napisał:

Nieprawda. Wolę skromną dziewczynę ze wsi niż paniusię z insta, która tylko się lansuje.

moze wolisz a moze nie

ale i tak takiej nie poderwiesz

nie kazdy z was podrywa kobiety, ci co podrywaja to tylko damy z insta

Gość gość
Dnia 26.03.2019 o 18:32, Gość faceci leca na damusie napisał:

Faceci teraz tylko modna dama sie zainteresuja cyli taka, ktora robia zakupy na Zalando, kupuje perfumy w Douglas, pije po pracy kawke w Starbucks, je lunch w eleganckich restauracjach, ubiera sie w znane dobre marki, chodzi na pazurki do kosmetyczki i do modnych klubow fitness, prowadzi swojego instagrama, gdzie wstawia zdjecia z drogich zakupow, spedza urlop w egzotycznych krajach, wolny czas spedza z duza iloscia znajomych w pubach/restauracjach/na imprezach, ma pasje, ktorymi sie chwali na fb i dostaje duzo lajkow, zrobila kilka fakultetow i robi kariere w miedzynarodowej firmie oraz zarabia tyle tys, ze na wszystko ja stac.

Wystarczy popatrzec na ulice , z takimi paniami nawet brzydale i biedacy sie prowadzaja i uderzaja do takich, bo to teraz najmodniejsza i najbardziej pozadana przez wszystkich facetow kobieta, WSPOLCZESNY IDEAL. Taka nigdy nie jest sama, zawsze ma kogos, pelno adroatorow, bo kazdy chlop na taka leci jak szalony.

Zaden nie zainteresuje sie natomiast biedaczka czy wiesniaczka z dobrym sercem. Zadna kobieta, ktora ma fajny charakter ale nudne i wiejskie, biedne zycie zadnego faceta nie zainteresuje nigdy.

Też to zauważyłam :( nie stać mnie na rzęski i pazurki, zjada mnie kredyt więc zamiast zalando - szmatex, staram się dbać o siebie, ale podejmuję codziennie decyzję czy iść na solarium, czy kupić żarcie :/ uprawiam sport na świeżym powietrzu, nie w modnej siłowni i nie w wypasionych firmowych ciuchach. Czuję się taka niedzisiejsza :( nie nadążam za światem. Jestem właśnie taką "wieś/nia/rą" i ludzie mi to dają jasno do zrozumienia na każdym kroku, nie tylko faceci.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Też to zauważyłam 😞 nie stać mnie na rzęski i pazurki, zjada mnie kredyt więc zamiast zalando - szmatex, staram się dbać o siebie, ale podejmuję codziennie decyzję czy iść na solarium, czy kupić żarcie 😕 uprawiam sport na świeżym powietrzu, nie w modnej siłowni i nie w wypasionych firmowych ciuchach. Czuję się taka niedzisiejsza 😞 nie nadążam za światem. Jestem właśnie taką "wieś/nia/rą" i ludzie mi to dają jasno do zrozumienia na każdym kroku, nie tylko faceci.

Nie trzeba się ubierać za tysiące ani doklejac oblesna tandete na rzęsy żeby dobrze wyglądać. Może po prostu nie masz gustu i dlatego. Za dużo instagrama oglądacie. 

Gość ...
8 godzin temu, Gość gosc napisał:

moze wolisz a moze nie

ale i tak takiej nie poderwiesz

nie kazdy z was podrywa kobiety, ci co podrywaja to tylko damy z insta

Podrywam kobiety, ale żadna nie jest mną zainteresowana.

Gość 28-latka

A dlaczego uważasz, że jeśli dziewczyna jest względnie zamożna to z założenia jest pustakiem i lansiarą? To nie można już czegoś osiagnąć swoją pracą i  jednocześnie być dobrym, poukładanym człowiekiem?

Mnie stać na wygodne i przyjemne życie, dobre kosmetyki, ubrania, restauracje, egzotyczne wakacje. I nikt mi nic nie dał - spędziłam młodość na ciężkich studiach, miałam plan na siebie i ambicje to mnie stać. I czym się lansować jak tak wygląda zwykłe życie w środowisku pracujących, wykształconych ludzi?

Akurat zazdrość, zawiść, brak życiowych ambicji, lenistwo - to nie są fajne cechy charakteru i może tutaj warto upatrywać przyczyn niepowodzeń