Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adddaam

dom opieki dla ojca...?

Polecane posty

Gość Adddaam

napiszcie proszę, bo mam moralne dylematy...tata jest chory, wymaga stałej opieki. Ja mam trójkę dzieci, prace i trudno mi pogodzic życie z opieką nad nim. Dodam ze mieszkamy w bloku w 2-pokojowym mieszkaniu wiec dla taty nie jestem tu w stanie wygospodarować miejsca, spokoju, odpowiednich warunków przez co opieka sprowadza sie do dojazdów codziennych, nie ma mnie tam na stałe, wynajmuje opiekunke na kilkanaście godzin dziennie, ale...podsunięto mi pomysł na dom opieki www.domopiekigeravita.pl/dom-opieki.html. Pielegniarki, lekarz na stałe w razie potzreby, ciągła opieka, nie tak jak moja, łatana...ale wiadomo...cieżko mi decyzje podjać mimo ze ośrodek wygląda super, ma fajne opinie...pomóżcie w podjęciu decyzji, doradxcie, moze macie doświadczenia podobne, co zrobiłyscie wtedy...?

Gość Wodi

Wybór takiej placówki jest ciężki, wiem, bo sam przez to przechodziłem. Mam ojca w Nowym Dworze Mazowieckim w ZOLu Dom Rodzinny. Wyboru nie żałuję, bo to dobra placówka, ojciec ma tam dobre warunki. Ja sam nie byłem w stanie mu zapewnić całodobowej opieki, tam taką ma.

Gość Wredna

To juz nawet domy dla osob starszych trzeba mna forum reklamowac:D

Gość Wodi

Ale jakie reklamować? To już nie można nawet nic napisać? Od tego jest forum, żeby rozmawiać. Ludzie pytają, inni odpowiadają... A wybór domu seniora to naprawdę trudna sprawa. Nawet nie wyobrażasz sobie ile mnie to kosztowało psychicznie, więc proszę zachować swoje "wredne" komentarze dla siebie. Mam nadzieję, że nigdy nie będziesz musiała podejmować takiej decyzji, bo to serio nie jest łatwe i nikomu tego nie życzę.