Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alusia1993

Gdy wróci PO do władzy, zabierze nasze pieniądze.

Polecane posty

Dzięki Kaczyńskiemu na czwórkę dzieci otrzymam 2000 zł. Mogę się w całości poświęcić dzieciom, nie muszę wspierać zagranicznych firm przez pracę. A jak było za PO - ochłapy w pracy, zero finansowania dzieci. 

Gość gosc

to są pieniądze dla dzieci a nie dla ciebie nierobie

Gość gość

Alusia 1993  co rozmumiesz pod pojęciem "nasze pieniądze" to znaczy czyje?

Nasze czyli państwowe. Dzięki tym pieniądzom mogę więcej czasu poświęcić dzieciom zamiast chodzić do pracy i żyć w stresie. Kobieta pracująca nie może wychować w odpowiedni sposób swoich dzieci, nie poświęca im zbyt wiele czasu, nie wie o ich problemach. Mówią o tym wszystkie książki pedagogiczne. PIS to rozumie, dlatego zmieniło podejście do matek i dzieci.

Gość qwert

ale to jest tylko jedna dawka wydasz jedno nie dostaniesz wiecej

Gość dddfdaf
19 minut temu, Alusia1993 napisał:

Dzięki Kaczyńskiemu na czwórkę dzieci otrzymam 2000 zł. Mogę się w całości poświęcić dzieciom, nie muszę wspierać zagranicznych firm przez pracę. A jak było za PO - ochłapy w pracy, zero finansowania dzieci. 

Ja nie mam dzieci, PIS zabiera moje, nasze pieniądze (pracujących), by wesprzeć polskich nie pracujących nierobów patoli i rozpłodników.
Jasne, że inni biorą, jak dają, ale cały pomysł jest chory

Gość qwert

otrzymasz tylko 2000 zl 

Gość Gość
2 minuty temu, Alusia1993 napisał:

Nasze czyli państwowe. Dzięki tym pieniądzom mogę więcej czasu poświęcić dzieciom zamiast chodzić do pracy i żyć w stresie. Kobieta pracująca nie może wychować w odpowiedni sposób swoich dzieci, nie poświęca im zbyt wiele czasu, nie wie o ich problemach. Mówią o tym wszystkie książki pedagogiczne. PIS to rozumie, dlatego zmieniło podejście do matek i dzieci.

Jesteś delikatnie mówiąc głupiutka nie ma czegoś takiego jak pieniądze rządu, rząd nie ma pieniędzy ale ktoś taki nie sądzę żeby to rozumiał, a po drugie to dzieci biorą przykład od rodziców i naśladują je jak matka to nie rób to dzieci powielaną jej zachowanie czyli z rodziców nierobów wyrastają dzieci nieroby

Gość qwert

za te 2000 zl masz cos kupić dzieciom

Gość qwer

dobra alusia jak jestes pracowita dlaczego tu teraz siedzisz i nic nie robisz a wyzywasz ludzi od nierobów

Gość Załamka

Nic nie zabiorą, bo wszystko co mieliśmy zabrał PiS XD 

Gość qwer

Alusia znasz tychl ludzi to twoja rodzina czy kto ?jakim dzieciom swoim ?

Gość qwer

2000 zl to Za mało na wsyzstkie biedne dzieci 

Gość Gosciowa

Trollik, prawda?:)

Gość qwer

ile ty masz lat   ?

Gość qwer

jesteś dziecinna jakaś jak widze te wypowiedzi

Ile masz lat? Dzieci w jakim wieku? Mąż pracuje? A lokum komunalne/ tbs/ kamienica/wlasnosciowe/czy dom? Sugerujesz, że całe pokolenia zostały niewłaściwie wychowane (bo matki pracowaly)? 

Gość gość

to nie są twoje pieniądze, tylko podatników, a po drugie po co robiłaś tyle dzieci jak nie stać cie na nie? głosowałam raz na PIS i już więcej nie zagłosuję, bo rozdaje wszystkim pieniądze, a pensja minimalna nadal jest taka, że normalnemu człowiekowi nie wstyd iść za takie pieniądze pracować. mam nadzieje, że ludzie ślepi nie są.

Gość gość

*normalnemu człowiekowi wstyd iść za takie pieniądza pracować

Gość Mario

Jak PO dojdzie do władzy to da po 650 zł na każdego dzieciara ,a za dziewczynkę 200zł więcej ....obiecują na każdego księdza 3000 zł . Ponoć będą dalej przymykać gały na ich molestowanie dzieciorów ( ponoć im to się należy) , może i twoje zmolestują czytelniku . Dla emerytów PO zwolni z opłat trumny używane z Niemiec . Duża oszczędność .