Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gucia90

Pomocy, mam łupież pstry :|

Polecane posty

Juz od jakiegos czasu zauwazalam u siebie dziwne czerwone plamki na ciele, ale po czasie zaczely sie one mnożyć i okazalo się, że mam lupież pstry. Każdy kto go mial chyba wie jaka to jest masakra - nie da sie go sensownie zakryc poza noszeniem ubran pod szyję a nie mam zamiaru chodzić całą wiosnę i lato w taki sposob. Co polecacie na pozbycie sie tego dziadostwa? Wiem, że maści to podstawa, ale szukam też jakiegoś kosmetyku czy cos bo podobno warto zainwestować w odpwoiedni szampon.

Gość Marzia

Z tego co kojarze to sa jakies produkty pielegnacyjne na lupiez pstry, jakies emulsje itd. 

Dnia 9.07.2019 o 08:57, Gość Marzia napisał:

Z tego co kojarze to sa jakies produkty pielegnacyjne na lupiez pstry, jakies emulsje itd. 

Tzn. jakie? 

Gość Marzia
Dnia 12.08.2019 o 16:01, Gucia90 napisał:

Tzn. jakie? 

Na pewno jest pitiver z tego typu rzeczy i to wiem bo akurat moj brat stosowal. Ogolnie wlasnie rzeczy typu selen, cynk, jakies ekstrakty z miedzi chyba i tego typu rzeczy tutaj dobrze dzialaja. 

Napar z pokrzywi i szyszek chmielu i rozwiąże Twój problem. To przecież najlepsze co może być na słowy z łupieżem.

Gość Iksde
Dnia 3.10.2019 o 11:28, tomeh napisał:

Napar z pokrzywi i szyszek chmielu i rozwiąże Twój problem. To przecież najlepsze co może być na słowy z łupieżem.

Łupież pstry to nie jest łupież głowy, tłumoku xD

Mnie osobiście pomógł z przypadłością szampon healsporin - na allegro jest parę ofert i stamtąd też zamawiałam. Jak będziesz miała szczęście to może odżywkę do włosów Ci nawet dorzucą, to już w zależności od aukcji.