Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina745

Ciąża i wstręt do papierosów

Polecane posty

Gość Paulina745

Hej kobitki! Wiem, ze żadna z Was nie jest ginekologiem ani jasnowidzem. Dopiero za 2 dni mam wizytę wiec się czegos dowiem. Nie wiem jakie są pierwsze objawy ciąży ale może któraś z Was miała takie same bądź podobne i trochę mnie nakieruje. A wiec 
Ostatnia miesiączkę miałam w styczniu. W lutym jej nie dostałam. Pomyślałam, ze to przez branie tabletek antykoncepcyjnych. Miałam straszne problemy, odstawiałam, cały miesiac plamiłam itd. miałam nadzieje, ze to przez powrót do brania ale już od 4 dni nie mam następnej miesiączki. Nałogowo paliłam papierosy. Paczkę mialam na dzień- półtora. Od pary dni, nie daje rady wypalić nawet pół papierosa. I to cienkiego. Odrazu gaszę bo robi mi się niedobrze. Często chodzę do toalety na siku, na dodatek od dłuższego czasu wydzielam dużo płynów, wkładka po 3 godzinach do wymiany... pare dni temu aż mi pociekło po nogach, nie miałam tak nigdy... Czy to mogą byc jakieś pierwsze oznaki? Dodam, ze robiłam dwa testy. Jeden wyszedł negatywny... a co do drugiego, był jakiś zwariowany. Pierw wyszły dwie kreski, jedna wyraźna druga rozmyta, ostatecznie wybiła się tylko jedna...

Gość zaz

idź na beta hcg z krwi.  

Gość Gosc

Ja paliłam pół paczki dziennie i też jak zaszłam w ciążę to na sam zapach dymu wymiotowalam. Wykorzystaj to do rzucenia palenia na zawsze. Poczytaj o kurzu nikotynowym i jaki to wszystko ma wpływ na dziecko

Gość Paulina745

Dziękuje za odpowiedzi!

Gość Ala

Ja tez palilam  prawie paczke  dziennie  a jak zaszlam w ciaze to byl automatyczny  odrzut  od fajek  

Gość 9gbbjjjjgf

To nie jest ciaza! Jestes poprostu przepalina papierochami!