Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy waszym zdaniem taki facet mnie zwodzi?

Polecane posty

Gość gość

Kiedy zaczyna się starać dopiero, kiedy ja się wycofuję z relacji i mówię, że chce odejść, później wszystko jest dobrze jakis czas ( miesiąc lud dwa) i znów zaczyna zachowywać się jakby mu zależało tylko na seksie? Trwa to już dłuższy czas, chpć kilka razy chciałam odejść...

Choć bywały takie momenty, kiedy się nie wycofywałam, a jemu zaczęło zalezeć, ale to np. wtedy kiedy szczególnie dobrze się dogadywaliśmy, albo on wyjechał za granicę na kilka miesięcy i czuł się tam samotny itd.

Gość Gość

I tracisz energię na utrzymanie tego chocholego tańca. Tak można jeszcze długo, ale co z tego wynika? Nic. Tylko gra i podchody. Jak za czasów szkolnych.

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

I tracisz energię na utrzymanie tego chocholego tańca. Tak można jeszcze długo, ale co z tego wynika? Nic. Tylko gra i podchody. Jak za czasów szkolnych.

Sama myślałam już kilka razy, że to nie ma sensu i z nim zrywałam, myśląc, ze to juz koniec, a wtedy on zaczyna prosić i się starac, ja wtedy odzyskuje nadzieję, ze moze tym razem coś sie zmieni, jest dobrze jakis czas- max kilka miesiecy, żeby pozniej znow sie zepsulo.

Kilka razy miałam wrazenie po jego zachowaniu, ze mu zalezy i jest zakochany, ale to byly przelotne okresy bo zawsze za jakiś czas sie psulo