Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anita

Co robić?

Polecane posty

Gość Anita

Mój chłopak 3 miesiące temu w Nowy Rok wyznał mi miłość. Potem dość często mi mówił że mnie kocha, że tęskni, że mu mnie brakuje. A od jakiegoś miesiąca nie powiedział mi tego sam ani razu. Jak ja mu napisałam że go kocham to napisał że on mnie też, z tym że tęsknie było tak samo. Chciałabym żeby było jak wcześniej. Myślicie że juz mu na mnie tak nie zależy? Pisze do mnie skarbie, kochanie itp ale ja chcialabym czasem usłyszeć, że mnie kocha. Co mam robić? Zapytać go czy jeszcze mnie kocha? Czekać aż w koncu sam to powie? Teraz nie bedziemy sie widzieć 2 tyg więc mam nadzieje że bardziej zatęskni. Gdy sie widzimy wszystko jest super, mamy kontakt codziennie, tylko brakuje mi tych wyznań. Wtedy czułam że jestem dla niego najważniejsza.

Gość Kobiety:)
7 minut temu, Gość Anita napisał:

Mój chłopak 3 miesiące temu w Nowy Rok wyznał mi miłość. Potem dość często mi mówił że mnie kocha, że tęskni, że mu mnie brakuje. A od jakiegoś miesiąca nie powiedział mi tego sam ani razu. Jak ja mu napisałam że go kocham to napisał że on mnie też, z tym że tęsknie było tak samo. Chciałabym żeby było jak wcześniej. Myślicie że juz mu na mnie tak nie zależy? Pisze do mnie skarbie, kochanie itp ale ja chcialabym czasem usłyszeć, że mnie kocha. Co mam robić? Zapytać go czy jeszcze mnie kocha? Czekać aż w koncu sam to powie? Teraz nie bedziemy sie widzieć 2 tyg więc mam nadzieje że bardziej zatęskni. Gdy sie widzimy wszystko jest super, mamy kontakt codziennie, tylko brakuje mi tych wyznań. Wtedy czułam że jestem dla niego najważniejsza.

Mój chyba nie rozumie, że przydałby się normalniejszy kontakt...heh..

Gość Anita
6 minut temu, Gość Kobiety:) napisał:

Mój chyba nie rozumie, że przydałby się normalniejszy kontakt...heh..

Jak to? Czasem sie zdarzy, że nie mamy kontaktu ze 2 dni, ale raczej codziennie napiszemy chociaz kilka smsów

1 minutę temu, Gość Anita napisał:

Jak to? Czasem sie zdarzy, że nie mamy kontaktu ze 2 dni, ale raczej codziennie napiszemy chociaz kilka smsów

Chodziło mi normalny realny kontakt. Nie lubię narzekać ani zawracać komuś nadmiernie głowy ale czy ja naprawdę tak wiele wymagam? Nie wydaje mi się.????

Gość Anita
12 minut temu, Gość Kobiety:) napisał:

Chodziło mi normalny realny kontakt. Nie lubię narzekać ani zawracać komuś nadmiernie głowy ale czy ja naprawdę tak wiele wymagam? Nie wydaje mi się.????

Realny kontakt czyli co? Chcesz czesciej sie spotykać? Ile czasu jesteście razem i jaka odległość was dzieli?

17 minut temu, Gość Anita napisał:

Realny kontakt czyli co? Chcesz czesciej sie spotykać? Ile czasu jesteście razem i jaka odległość was dzieli?

Nie strugał wariata, możesz? Byłabym wdzięczna...

Gość Anita
17 minut temu, Gość Kobiety:) napisał:

Nie rozumiem o co ci chodzi i dlatego dopytuję... Piszesz strasznie chaotycznie. Jak piszesz tak swojemu facetowi to wcale się nie dziwię że cię nie może zrozumieć.

Gość Anita
22 minuty temu, Gość Kobiety:) napisał:

I w ogóle co to za tekst "nie strugaj wariata". Ni z tego ni z owego piszesz o realnym kontakcie to skąd ja mam wiedzieć o co ci chodzi i jak jest miedzy tobą a twoim facetem?