Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kotek132

Kiedy na 100% wiarygodny test ciążowy

Polecane posty

Dobry wieczór,

Wiem,że pewniw takie pytania były wiele razy ,ale bardzo proszę o odpowiedz. Strasznie się denerwuje 😞 Kochałam się z chłopakiem w nocy z 15/16.03.2019 r. Mam bardzo nieregularne miesiączki ,ale krwawienia dostałam 17.03.2019r. do 22.03.2019 r. I w sumie chyba było takie jak zawsze. I teraz moje pytsnie kiedy test ciążowy będzie w 100% wiarygodny i kiedy mogę iść na BETA hcg? Dwa dni po stosunku dostałam dziwnych bóli brzucha żołądka i jelit i oczywiście już sobie wkręca człowiek ,że cìąża... czy możliwe by po dwóch dniach wystąpiły jakiekolwiek objawy? Dodam ,że 24 przed stosunkeim zaaplikowałam ostatnią globulkę Macmirror 500.

Z góry dziękuję za odpowiedzi

Pozdrawiam serdecznie 

Gość Gość

Skoro dostałaś okres to nie jesteś w ciąży, owulację miałaś wcześniej więc byłoby to nierealne. 

Zastanawiam się czy organizm zdążyłby się zoorientować,że coś się stało. Krwawienie byłow zasadzie po 1,5dnia od stosunku ...

Gość Qer

Kiedy miałaś poprzedni okres? 

Nieregularny cykl czy konkretnie od ilu do ilu dni trwa?

Ostatnio mialam krwawienia 3-6luty i potem 21-22 luty... generalnie zazwyczaj mam takie częste... jestem zapisana do lekarza bo normalne to nie jest... czekam na wizytę ,ale do tego czasu wykoncze się nerwowo...ten ostatni okres w marcu przyszedł nieco później co mnie zdziwilo ale mo ze to przez zażywanie globulek.