Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upsi pupsi

Dlaczego baba nie spocznie az nie upokorzy tej ladniejszej ? Hm ?

Polecane posty

Gość upsi pupsi

Serio daje wam takie zachowanie satysfakcje ?

Bo dla mnie jestescie tylko malpami w cyrku.

Dobranoc :)

Gość walka

bo baby takie właśnie są

Gość upsi pupsi
3 minuty temu, Gość walka napisał:

bo baby takie właśnie są

Tak,maja oblesne wnetrze.Ale jak umiejetnie potrafia to kamuflowac :D

Gość Gość
6 godzin temu, Gość walka napisał:

bo baby takie właśnie są

Bo sa zazdrosne i zawistne, sraczki dostaja jak widza ladniejsze od siebie, z wiekszym powodzeniem. I nic nie pomoze ze bedziesz mila, sympatyczna, bezkonfliktowa, jesli ona bedzie zazdrosna o Twoja urode to i tak Cie zgnoi, obgada, podkopie Twoje poczucie wlasnej wartosci. Wiem co mowie juz to przerabialam. Dlatego wole kumplowac sie z facetami.

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Bo sa zazdrosne i zawistne, sraczki dostaja jak widza ladniejsze od siebie, z wiekszym powodzeniem. I nic nie pomoze ze bedziesz mila, sympatyczna, bezkonfliktowa, jesli ona bedzie zazdrosna o Twoja urode to i tak Cie zgnoi, obgada, podkopie Twoje poczucie wlasnej wartosci. Wiem co mowie juz to przerabialam. Dlatego wole kumplowac sie z facetami.

Też to przerabiałam. Zrób coś inaczej, miej inne podejście, miej inne zdanie, a taka już strawić nie może, bo się "wychylasz niewiadomo po co". "Jak ładna, to pewnie głupia, niech idzie dupą świecić na ulicę".

Gość eeeeeee
8 godzin temu, Gość Gość napisał:

Wiem o czym piszesz gosciu.Tez trzymam sie facetow,bo wsrod kobiet zycia bym nie miala.