Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masakrajakas

dlaczego po 30 ciezko schudnac? jest zle :(

Polecane posty

Gość masakrajakas

Kiedys to nie byl problem zrzucic 7kg w miesiac, a teraz mam wrazenie ze kazdy centymetr I kilogram okupione sa walką, z roku na rok coraz trudniej. O co tu chodzi????

Gość Ciocia dobra rada ;)

To z jakiej wagi startujesz, że aż 7 kg w miesiącu? Jeżeli jesteś jedna z tych wiecznie odchudzających się, z nawracajacym jo jo to problem nie jest w wieku tylko w tym, że każda kolejna dietą rozlegulowalas organizm. Owszem z wiekiem metabololizm zwalnia a zapotrzebowanie na kalorie maleje a czesto do tego dochodzi stabilizacja, kolacyjki, seanse przed tv i kilogramy rosna. Trzeba sie odchudzic madrze i bez pospiecu, raz a dobrze, wlaczyc aktywnosc fizyczna a jak sie osiagnie wlasciwa wage to jesc rozsądnie i zdrowo, podkrecac matabolizm ruchem i wachania beda max 1-2 kg. A jesli nie, to zrobic badania, bo może problem jest z tarczyca lub cukrem.

Gość Reania

A co robisz żeby schudnąć? 7 kg to dużo za dużo na miesiąc. Nie dziw że kg wracają z nadwyżką. Ja jestem za racjonalnym odchudzaniem i zmiana nawyków już na całe życie. U mnie przez 1.5 roku - 10 kg. Od wakacji waga utrzymuje się na jednym poziomie. 

Gość Marta

Na mnie do tej pory robi wrażenie to żę właśnie dzięki Foreverslim udało mi się aż tyle schudnąć,chociaż wcześniej stosowałam różne diety.Kto by pomyślał że właśnie suplement diety mi pomoże schudnąć.Co ważne na Foreverslim nauczyłam się jeść zdrowo i racjonalnie co do dzisiaj procentuje.

Wydaje mi sie,że wiek kobiety nie ma znaczenia jeśli chodzi o problemy z wagą. Wystarczy zmienić sposób odżywiania oraz wprowadzić aktywność fizyczna do codziennych czynności.  Ja tak zrobiłam i po miesiacu widze rezultaty. Dodatkowo zainstalowalam sobie aplikację na telefon Skanerka,ktora pomaga mi w zakupach. Dzięki niej wybieram zdrowe produkty,  kiedyś niestety nie zwracałam na to uwagi:(.