Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Migotka

wzięcie 3 tabletek naraz i brak okresu

Polecane posty

Gość Migotka

Hej. Sytuacja wyglada tak, ze 2 miesiące temu zapomniałam wziąć tabletki antykoncepcyjnej przez 2dni. Wzięłam wtedy 3 naraz i do teraz nie mam miesiączki. Odstawiłam tabletki odrazu po tym zajściu bo bardzo złe się czułam. Uprawiałam od tamtego czasu seks chyba z 40 razy bez antykoncepcji za każdym razem z finałem. Czy mogę być w ciąży? 

Gość Na chwilę

I myślisz, że te 3 wzięte naraz cię chroniły? A ulotka Cię gryzie czy co? Tak, możesz być w ciąży jeśli pominęłaś tabletki i nie stosowałaś dodatkowego zabezpieczenia. 

Gość Migotka
14 minut temu, Gość Na chwilę napisał:

I myślisz, że te 3 wzięte naraz cię chroniły? A ulotka Cię gryzie czy co? Tak, możesz być w ciąży jeśli pominęłaś tabletki i nie stosowałaś dodatkowego zabezpieczenia. 

:(((

Gość Qwa

Możliwe że zaszłaś skoro pominęłas tabletki to byłaś niezabezpieczona przez to.

Ale o czym my mówimy skoro ty piszesz:

1 godzinę temu, Gość Migotka napisał:

Odstawiłam tabletki odrazu po tym zajściu bo bardzo złe się czułam. Uprawiałam od tamtego czasu seks chyba z 40 razy bez antykoncepcji za każdym razem z finałem. 

Potem nie brałaś anty i się nie zabezpieczaliscie to o co ci chodzi? Brak zabezpieczeń i seks do końca to chyba logiczne jaki może być tego skutek. Zrób test a nie pytaj jakbyś nie wiedziała jak się zachodzi w ciążę. 

Gość Gość

...ka 😂😂😂