Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

puste chlopiska leca na wyglad

Polecane posty

Gość gosc

bo maja pustostan we lbie

Gość mmmmm

Co prawda to prawda.

Gość ...

To puste kobitki lecą na wygląd.

Dla mnie wygląd nie jest najważniejszy. Wolę normalną, skromną dziewczynę, przeciętną z wyglądu niż wredną, puszczalską i wulgarną piękność.

Gość gość

Wygląd jest bardzo ważny, ta druga osoba musi się podobać. Bredzenie o tym że nie jest domeną właśnie różnych brzydkich osób.

Gość Adam1989

Wygląd jest ważny. Nie wyobrażam sobie tego abym budził się codziennie rano obok brzydkiej żony. 

Gość Judas Priest

Dla mnie wygląd partnerki  jest ważny. W moim przypadku wpływ na to miały czasy szkoły średniej i studiów. Tak się złożyło, że podobałem się dziewczynom. Nie wszystkim oczywiście, ale tych, o których wiedziałem, że się im podobałem było dużo więcej niż tych, o których wiedziałem, że się im nie podobałem. Ta sytuacja sprawiła, że nie wyobrażałem sobie tego aby spędzić życie z partnerką  nieatrakcyjną fizycznie. Swój cel osiągnąłem. Poznałem piękną dziewczynę, która została moją żoną. Miałem dużo szczęścia gdyż niezmiernie trudno było znaleźć ładną dziewczynę, która w wieku 18-22 lat byłaby jeszcze wolna. Jednak gdybym nie miał powodzenia u ładnych dziewczyn, moje oczekiwania co do wyglądu partnerki, napewno byłyby skromniejsze. Dziewczyny po prostu mnie rozwydrzyły. Stąd te moje wymagania co do urody. 

Gość Poldi

Kobiety też lecą na wygląd. Gdy byłem jeszcze studentem poznałem fajną dziewczynę. Ona przyjechała na wakacje do mojej znajomej. Byłem wtedy prawiczkiem. Ona była ode mnie młodsza o 3 lata, ale była doświadczona w tych sprawach. Miałem szansę na to żeby przeżyć z nią mój pierwszy raz. Niestety wszystko spieprzyłem. Niepotrzebnie zapoznałem ją z moim kumplem, który był przystojniejszy ode mnie. Sprawa się rypła. Ona dostała wścieklizny mózgu a właściwie macicy na jego punkcie. Musiałem zjechać na boczny tor. Czułem się totalnie upokorzony gdy widziałem na imprezie u mojej koleżanki jak oni lizali się i obmacywali po kątach. Gdy ona wyjechała do domu, poczułem ulgę. Mój kumpel okazał się ofermą. Powiedział mi, że ona chciała odbyć z nim numerek, ale on się wystraszył. Skończyło się tylko na całowaniu i obmacywankach. 

Gość Lorenzo01

A jaką próbę przyjąłeś do swojego badania ? 😄😄 😄

Jaki był rozmiar próby aby stwierdzenie w temacie miało istotność statystyczną wyników ? 😄😄 

Gość Lorenzo01

No i najważniejsze jaki wyszedł Ci wynik korelacji pustych chłopaków i wyglądu kobiet? Możesz wkleić wykres? No i jak zdefiniowałeś pustostan chłopaków ? 

Gość J23

Lorenzo, nie popisuj się i nie wydurniaj się filozofie. 

Gość gosc
8 minut temu, Gość J23 napisał:

Lorenzo, nie popisuj się i nie wydurniaj się filozofie. 

Otóż to, znowu przylazł się błaźnić, nie rozumiejąc kolejnego wątku

Gość MrSraczko

A ja nie rozumiem tego posta.Oczywista oczywistoscia ze kazdy chcialby miec ladnego i atrakcyjnego partnera-nie wiem co w tym dziwnego i pustego.Mamy zachwycac sie brzydota ludzka?haha