Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gooościówkaa

Coraz więcej samotnych facetów

Polecane posty

Gość Gooościówkaa

po trzydziestce. W dodatku spora ich część to prawiczkowie, którzy nigdy nie mieli dziewczyny. Co się z Wami chłopaki dzieje? ☹️

Gość dsd

guwno ty zdzi/ro

Gość .,.,

a co cię to interesuje? ich życie ich sprawa.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość dsd napisał:

guwno ty zdzi/ro

Do swojej starej też się tak odzywasz?

Gość Wypalony

A co w tym złego? Nie chce mieć dziewczyny, nie chce mieć dzieci. W latach licealnych nawet o tym marzyłem na ten moment mam ciekawsze zajęcia każdego dnia. W liceum się zakochałem i zostałem wyśmiany. Na studiach dziewczyny z którymi się przyjaźniłem miały już chłopaków/mężów. W pracy żadna mnie nie kręci. Portale randkowe mnie nie interesują. Mam 32 lata i dobrze mi się żyje. Może kiedyś znajdę prawdziwą miłość, a może nie. Mam na to wywalone co będzie.

Gość Koneser

Uwielbiam sr.ać na piękne dziewczyny.

Gość gość

Kobieta nie jest mężczyźnie do niczego potrzebna.

No chyba  ze ktoś chce:

- słuchać wiecznych pretensji

- pozbyć się pensji

- mieć masę problemów

- płacić alimenty....

Ale na takie atrakcje to już teraz koneserów coraz mniej.

Gość Gość
32 minuty temu, Gość Koneser napisał:

Uwielbiam sr.ać na piękne dziewczyny.

Nawal do ryja swojej brzydkiej starej 😄

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Kobieta nie jest mężczyźnie do niczego potrzebna.

No chyba  ze ktoś chce:

- słuchać wiecznych pretensji

- pozbyć się pensji

- mieć masę problemów

- płacić alimenty....

Ale na takie atrakcje to już teraz koneserów coraz mniej.

Taka prawda. Chciałbym kogoś mieć, ale gdy widzę co wyprawiają kobiety, nawet nie mam ochoty się z nimi zadawać.

Gość gość

Jest tylko jeden minus -= dzieci to fajna sprawa. A ręka, jak na razie, nie chce zaciążyć. 

Gość gość

Dzieci to nieprzespane noce, pieluchy, kupy i zajęty czas od rana do wieczora.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Jest tylko jeden minus -= dzieci to fajna sprawa. A ręka, jak na razie, nie chce zaciążyć. 

Bachoreksy też kosztują

Gość gość

Ale dają masę radości. I bardzo przydają się na starość...

Gość ...
1 godzinę temu, Gość Gooościówkaa napisał:

po trzydziestce. W dodatku spora ich część to prawiczkowie, którzy nigdy nie mieli dziewczyny. Co się z Wami chłopaki dzieje? ☹️

To się z nami dzieje, że nas olewacie.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Ale dają masę radości. I bardzo przydają się na starość...

Chyba żeby ograbiać rodziców z resztek oszczędności

Gość 333
11 minut temu, Gość Gość napisał:

Taka prawda. Chciałbym kogoś mieć, ale gdy widzę co wyprawiają kobiety, nawet nie mam ochoty się z nimi zadawać.

bo żeby kobieta była zadowolona to trzeba być przystojnym napakowanym dryblasem z milionami na koncie i to takim który raz jest zimnym agresywnym bad boyem by za chwilę przemienić się w czułego romantyka w zależności od chwilowych potrzeb pańci

choć pewnie nawet i taki wyimaginowany facet wysłuchiwałby szeregu pretensji i roszczeń bo taka jest natura tych głupich pisd

Gość gość

"Chyba żeby ograbiać rodziców z resztek oszczędności"

To zależy jak je wychowasz. Jeśli sam jesteś pazernym ..ujem, to je tak wychowasz i cie ograbią na starość.

Ale jeśli nie, to...

Gość gość

Wygórowane wymagania kobiet każda chcę bogatego przystojniaka.

Gość gość

To przestańcie lecieć na wygląd głupie ...y

Gość Gość
2 minuty temu, Leżaczek napisał:

1 godzinę temu, Gość Gooościówkaa napisał: po trzydziestce. W dodatku spora ich część to prawiczkowie, którzy nigdy nie mieli dziewczyny. Co się z Wami chłopaki dzieje?  X ja już zrezygnowałem tak jak inni piszą za dużo wysiłku to wymaga 😞

Pieprzysz. Wyrwij tygrysa na lokaty 😄

Gość gość

Lepiej być samemu i spotykać się z kobietami niezobowiązująco. Na dłuższą metę kobiety są nudne i męczące. 

Gość Onsam

Ja poznałem tuż przed 30-ką bardzo miłą koleżankę. Starszą ale można było z nią porozmawiać o wszystkim. Doradziła, pocieszyła. I pomyślałem. Jak fajnie byłoby kogos takiego jak ona poznać, ale tylko dla mnie. I zacząłem próbować. A jak? Przez portal randkowy. I niestety, cały czas nic z tego nie wychodziło. Tylko przykro było. Aż w końcu mi się to znudziło. Przestałem cokolwiek czuć do osób z którymi pisałem. Nie angażowałem się jak kiedyś. Nie dawałęm tyle już z siebie. A obserwowałęm co jest z drugiej strony, czy tej osobie tez zależy. No i nie bardzo. To ja byłem zawsze naiwny i bardzo się starałem. A z drugiej strony nic. Próbuje czasem nadal. I znowu te same wnioski. Brak kobiet z bliskiej odległości, którym by się chciało być sobą i nie byc desperatką a normalnie powoli sie poznawać. To oczywiste, że zostały te, których nikt nie chce znać. CIągle na takie trafiałem. Teraz już wiem, dlaczego są na portalach. Wszystki normalniejsze osoby poznają swoje drugie połówki na zywo a nie w internecie. Sam by tak chciał, bo to przeciez możliwe ale nie znalazłem się w takiej sytuacji, żeby poznać kogoś więcej niż koleżankę. Wcześniej zanim poznałem fajną kobietę, nie poznawałem nikogo, dobrze się czułem sam ze sobą i wiedziałem że nie mam szans na poznawanie kobiet jak inni, bo byłem zbyt nieśmiały i za mało odważny. Mieszkałem na wsi, nie myślałem o poznawaniu kobiet.

Gość gosc
1 godzinę temu, Gość Gooościówkaa napisał:

czekaja na gwiazdy z TV i modelki

Gość gosc
20 minut temu, Gość gość napisał:

Lepiej być samemu i spotykać się z kobietami niezobowiązująco. Na dłuższą metę kobiety są nudne i męczące. 

i dlatego siedzisz na kobiecym forum, zeby sie jeszcze bardziej zanudzic ?

Gość gosc
4 minuty temu, Gość gosc napisał:

i na ksiezniczki tylko 10/10

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość gosc napisał:

i na ksiezniczki tylko 10/10

Stara gadka księżniczek które same nie wiedzą czego chcą. Jak zwykle całą winę zrzucają na facetów którzy rzekomo czekają na modelki.

3 godziny temu, Gość Gooościówkaa napisał:

Co się nami dzieje???????? A co się z wami dzieje? To wasza wina bo żadna nam nie chce dać nawet szansy bo sobie szukają "ideału" ... wasza ...a mać. Problem tkwi w obydwu stronach ale po kobiecej w większości.   

Gość gość

i dlatego siedzisz na kobiecym forum, zeby sie jeszcze bardziej zanudzic ?

Z dupy wniosek.

4 godziny temu, Gość Gooościówkaa napisał:

A to, że nie reprezentuję sobą alfosamcofaceta (kwestia genów, wychowania - nie wiem), a do 22 (?) r.ż. przebywałem w środowisku nerdowskim i nie nauczyłem się ani nawiązywania relacji interpersonalnych (co ostatnio poprawiłem troszeczkę), ani bajerowania kobiet (bladego pojęcia nie mam, jak to się robi). Nie potrafię przejąć inicjatywy. Mógłbym pewnie być kolegą, przyjacielem, ale żadna nie rozpatrzy mnie jako faceta. Co jakoś nieszczególnie mnie obchodzi, gdyby nie fakt, że mam dwie kule pod bokserkami, które co jakiś czas dają o sobie znać. Szczerze, o wiele gorzej być normalnym i nawet przystojnym gościem bez powodzenia (gdzie wiesz, że coś robisz nie tak, że popełniasz błędy), niż przeciętniakiem i do dupy z charakteru (w kontekście męskości), gdzie twoje szanse na ładnego osobnika płci żeńskiej oscylują koło zera i doskonale zdajesz sobie z tego sprawę.

Z obu, mam SZCZĘŚCIE reprezentować ten drug model, chociaż oczywiście, że wolałbym być top-facetem, który ma wszystkie u stóp. Analogicznie jak wygrać w Lotka czy być drugim Ronaldo itp.