Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lokooka

Wrozka mi to przeppwoedziala

Polecane posty

Gość Lokooka

Kilka lat temu tu na kafeterii dosc czesto wozyly dziewczyny. Wtedy zapytalam sie o moja przyszlosc-bylam na rozdrozu i dodatkowo o dzieci. Wrozka stwierdzila wtedy- ze mam szanse na dzieci. Teraz jestem na etapie starania sie o nie i mamy problem i to zdiagnozowany. Tak mysle, ze wtedy ona to przewidziala. Czy jest tu jakas dobra dusza, ktora mi pomoze? Postawi karty? Bardzo sie twraz boje, ze stwierdzenie miec szanse tak naprawde oznacza brak dzieci...

Gość gość

Droga autorko mam nadzieję, że wszystko ułoży się po Twojej myśli i będzie Ci dane cieszyć się maleństwem. Ja również chciałabym o coś zapytać, ciekawe czy znajdzie się ktoś kto nam pomoże. :*

Gość gość

Chcecie sie pytać szarana za darmo?

Szatanistkom trzeba płacić!!

Ale z was dziadówy....

Gość LesBund

Amoxicillin 850mg Side Effects 500 Mg Amoxil Examples Of Side Effects Of Propecia

Gość gość

A mnie 30 lat temu wróżka przepowiedziała, że MAM SZANSĘ wygrać w totka, od tamtej pory gram regularnie, straciłem fortunę mam długi, a w totka jeszcze nie wygrałem. CZY ZNAJDZIE SIĘ JAKAŚ WRÓŻKA I PRZEPOWIE MI KIEDY TO NASTĄPI!!!??? BO JUŻ KUŹWA HUI MNIE STRZELA!!! NIECH TYLKO SPOTKAM TAMTĄ WRÓŻKĘ CO MNIE ZROBIŁA W TRĄBĘ, TO JEJ NOGI POWYRYWAM!!!

Gość Ona

Wow, masz szansę oznacza wszystko, typowa wróżba, powiedzieć coś do czego pasuje każdy scenariusz.

Gość WróżNogiRozłóż

Mam widzenie.... TAK. Jest spora szansa że tę wróżkę znajdziesz w odległości 1 kilometra od miejsca w którym ci wróżyła. Koniec widzenia...

Tylko te nogi to jej wyrywaj powoli!!!