Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _Alicja_116

Miesiączka trwa tylko 2dni, pomocy!

Polecane posty

Gość _Alicja_116

Moje cykle miesiączkowe nie są jeszcze do końca regularne ale martwi mnie zbyt krótka miesiaczka trwająca tylko 2dni. Zazwyczaj krwawienie ustępowało dopiero po 4-5 dniach, a teraz cykl trwał 27 dni i 2 dni miesiączki (w pierwszym dniu jak zawsze dość dużo krwi i towarzyszący temu ból brzucha ale w drugim krwi już o wiele mniej, plamienia). Trochę mnie to martwi, bo czytałam na ten temat i dużo osób takie krwawienia ma w ciąży. Nie współżyłam z chłopakiem ale mogłam mieć kontakt ze spermą czy to możliwe? Bo mój brzuch też jest jakiś dziwny ostatnio ale może przesadzam i panikuję 🤔 Miałyście podobnie?

Gość _Alicja_116

zapomniałam dodać że miesiączkuje już 4 lata (mam 17lat) czy mógłby ktoś odpowiedzieć? To dla mnie bardzo ważne zwłaszcza że nie posiadam za dużej wiedzy na ten temat 

Gość _Alicja_116

@hanka_1 dziękuję za odpowiedź, trochę mnie uspokoiłaś 😉

Gość Arbuza

Miej dzieci, pomyśl - gdzie zarobisz 3600 na utrzymanie rodziny? Przy 6tce masz darmowy bilet miejski, gwarantowaną meryturę, zwrot z mops (600 na 6tkę Co miesiąc). Zrobisz zaocznie inżyniera jak chcesz mieć, nie przejmuj się, że będą wyzywać Cię od patologii, to oni wszyscy są patologią -zobaczą to w wieku 40 lat.

Gość Sara

Okres może być różny, albo się spóźni albo będzie za krótki więc nie martw się. Jak chcesz dowiedzieć się więcej to odwiedź stronę naturalnaplodnosc :)