Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hurrem

To dla Ciebie Sulejman

Polecane posty

Gość Hurrem

Kiedyś, w innym świecie..w innej przeszłości nasze dusze i ciała się spotkały...To była najpiękniejsza miłość na wieczność.To były słowa,to były spojrzenia,to był dotyk...

Po latach,gdy ziemia okrążyła kilka razy słońce..nasze dusze spotkały się znowu..Jak na zodiakalnego Skorpiona przystało (w końcu Sulejman był Skorpionem)wciąż Twój harem przepełniony był kobietami..ale gdy doszło do naszego spotkania to wywróciłam znów Twój "poukładany"świat do góry nogami...

Nie dziwić powinna nikogo zupełnie tak wielka miłość, która przetrwała tyle lat w totalnie niesprzyjających warunkach. Słoneczny Skorpion to najpiękniej kochający mężczyzna z całego zodiaku. Krąży wiele mitów o wiarołomności tego znaku. To prawda – Skorpiony kochają seks i będą zdradzać, skakać z kwiatka na kwiatek próbując miodu tu i tam tak długo, dopóki nie spotkają prawdziwej miłości. A przyznajmy – nie każde młodzieńcze zauroczenie jest prawdziwym uczuciem, dlatego wiele skorpionich związków się rozpada, a oni zmieniają partnerki jak rękawiczki. Jeśli jednak spotkają miłość – pokochają tę wymarzoną kobietę całym sercem i każdą komórką swojego ciała. Wówczas stają się wielkimi strażnikami miłości i nie ma drugiego tak silnie uwielbiającego swoją kobietę znaku.

Doświadczyłam Twojego uwielbienia..Twych spojrzeń tylko dla mnie...Twych słów tylko o mnie,gdy stałeś pod oknem mojej komnaty...Oboje nie przekroczyliśmy w tym życiu granicy dotyku..bo tyle przeszkód stało na drodze...i mimo,że jesteś Sulejman władcą świata nie potrafiłeś zapanować nade mną...Ale chcę,żebyś wiedział,że wciąż panujesz w moich myślach,duszy i sercu.

Dziękuję za tak piękne wspomnienia:)

Gość Gosc

Do autorki. Chyba tak jak ja oglądałaś serial Wspaniałe Stulecie. Fajnie,że identyfikujesz się z Hurrem.To ciekawa postać. Lubię kobiety z charakterem, co nie dają robić z siebie niewolnicy. I mają swoje zdanie.Jak jestes tak samo zadziorna i wesola,w koncu Hurrem znaczy radosna to nie zmieniaj się. Powodzenia. 

Gość szaarriiikkk

Nie,ona czytala artykul w zeszlym tygodniu na Onecie...hehe

Jedni majom inspiracje na swiecie,a inni w onecie...hehe

Gość Hurrem

Zaskoczę Ciebie Szariikkk..czasem tu wpadam z ciekawości.Onetu nie czytam. Ale mam artystyczną duszę i inspiracje różne mi nie obce.I to prawda o mnie,zadziorna bywam.Temperament mam i poczucie humoru się znajdzie...I jak większość kobiet nie dałabym się zamknąć w haremie, albo ciekawie obrazując zamknąć w stadninie koni sułtana i czekać, aż władca ma ochotę przejechać się dziś na tej klaczy..hehe..Ale to nie o mnie temat.Ja mam wrażliwe serce ale też silny charakter i mój Sulejman nie zrobiłby ze mnie niewolnicy,tylko traktował na równi z sobą.Pozdrawiam

Gość gość

To do stulejaża 🤣🤣🤣

Gość Hurrem
5 minut temu, Gość gość napisał:

To do stulejaża 🤣🤣🤣

Jak już coś gdzieś do kogoś to pisownia stulejarz..A ma wiele znaczeń to słowo...dlatego nie wiem które znaczenie Tobie odpowiada.. Ale nie wnikam,każdy ma prawo rozumieć między wierszami co chce..😁ja wiem swoje..Sulejman swoje..A reszta dworu sułtana, orszak,armia itp..nie mają dla mnie znaczenia.Tak jak w filmie Hurrem liczyła się z Sulejmanem..obok reszty przechodzi obojętnie ..przymyka oko..😎

Gość gość

Mnie? Sulejman  to Sulejman. 

Gość Hurrem
10 minut temu, Gość gość napisał:

Mhmm..ja znam jednego Sulejmana osobiście..więc jeśli kojarzy komnate na 2 piętrze z balkonem to...z Nim się liczę..z jego ludźmi różnie bywało..

Gość Hurrem
38 minut temu, Gość gość napisał:

W dzisiejszych czasach ludzie często udają kogoś kim nie są w realu lub wirtualnie..albo mają klony..więc zadam Tobie zagadkę..I tylko prawdziwy Sulejman zna odpowiedź..na jaką literę jest miasto,w którym mieszkam?wybór od A do Z😉

Gość Gość Friendzone
3 minuty temu, Gość Hurrem napisał:

W dzisiejszych czasach ludzie często udają kogoś kim nie są w realu lub wirtualnie..albo mają klony..więc zadam Tobie zagadkę..I tylko prawdziwy Sulejman zna odpowiedź..na jaką literę jest miasto,w którym mieszkam?wybór od A do Z😉

G

Gość gosc
3 minuty temu, Gość Hurrem napisał:

🤭Brawo Ty!😉Od A do Z🙃

Gość Hurrem
7 minut temu, Gość Gość Friendzone napisał:

G

Pudło.. Tylko Sulejman prawdziwy wie😁

Gość Hurrem
8 minut temu, Gość gosc napisał:

🤭Brawo Ty!😉Od A do Z🙃

Cały alfabet możliwości  oprócz G..punkt G to nie tędy droga😁

Gość Hurrem

Ale żeby było jasne i bez niedomówień..to Sulejman punkt G we mnie znalazł i zapewnił mi orgazm wszechczasów..na wieczność. Znaleźć taki punkt powyżej pasa w duszy..sercu..oczach i mózgu to sztuka godna sułtana. 🤗mhm....

Gość gość
26 minut temu, Gość Hurrem napisał:

D jak z du py. 

Co wygrałem? 

Gość Hurrem
6 minut temu, Gość gość napisał:

D jak z du py. 

Co wygrałem? 

D jak drwij sobie dalej..Ale to nie to..nie ta droga..Wygraną może być kolacja ze mną na tarasie mojej komnaty w blasku gwiazd 😁romantyczna jestem..

Gość gość

Na trasie 😵?   

Gość gosc
43 minuty temu, Gość gosc napisał:

🤭Brawo Ty!😉Od A do Z🙃

34 minuty temu, Gość Hurrem napisał:

Cały alfabet możliwości  oprócz G..punkt G to nie tędy droga😁

To jesteś jak ten Baran 😁

Gość Hurrem
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Na trasie 😵?   

Taras..cześć mojej komnaty..hehe..Trasa, gdzieś po drodze..nie wiem co robisz na trasie..Masz swoje 5 minut to Twoja sprawa 😁

Gość gość
1 minutę temu, Gość Hurrem napisał:

Taras..cześć mojej komnaty..hehe..Trasa, gdzieś po drodze..nie wiem co robisz na trasie..Masz swoje 5 minut to Twoja sprawa 😁

3 minuty zupka z papierka gotowa. 

Gość Hurrem
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

To jesteś jak ten Baran 😁

Mam poczucie humoru i zodiakalnie strzelec jestem..do barana mi daleko..choć kolo niejednego stałam 😎

Gość Hurrem
3 minuty temu, Gość gość napisał:

3 minuty zupka z papierka gotowa. 

Chyba na trasie zalana termosem..Ja takich rzeczy nie jadam.. dość dobrze gotuje, więc sama przyrządzam🤗

Gość gość

Chcesz być Sulejma nową?  

Gość Hurrem
4 minuty temu, Gość gość napisał:

Chcesz być Sulejma nową?  

Mhmm..W Ranczu była gospodarna Solejukowa ..ale o Sulejmanowej nie slyszalam..hehe..A poważniej ja nie chce zmieniać swojej tożsamości ..ja zawsze byłam, jestem i będę sobą..I nie chce zmieniać Sulejmana, bo zatracilby samego siebie..Myśli są fajne..wspomnienia fajne..I tajemnice mogą być fajne..więc zachowam odpowiedź dla siebie😊

Gość Gość

Też oglądałam serial,fajny,inny, i chyba w tym wszystkim o to chodzi,że .."Każdy dąży do tego samego, mimo to wiele jest wersji historii...Nie tron, nie koronę, tylko miłość i przyjaźń zabieram ze sobą" -tak mawiał  sułtan Sulejman.

W necie można znaleźć jego cytaty i mawiał też...że..."Największym błogosławieństwem milczenia jest to, że przepędza i strach i nadzieję. Jeśli człowiek w milczeniu przyjmuje dary losu i nie skarży się na nic, nie zostaje w nim ani strach, ani nadzieja".

Ciekawe,czy w autorce tego tematu Hurrem czy w adresacie tematu-Sulejmanie jest jeszcze nadzieja?bo Hurrem milczeć chyba nie potrafiła,gadatliwa była.

Człowiek się śmieje z takich rzeczy,z ubarwionych historii,ale życie pisze różne scenariusze i chyba też w tych czasach temat też aktualny,bo czy wybrać miłość,przyjaźń,czy mieć nadzieję ???

Gość sylwias

Boże  co za ...izm ,autorko skorpion to najgorszy znak ,współczuję ,ja bym takiego nie chciała nigdy

Gość Hurrem

Tu autorka.Jak widać wątek wzbudza ciekawość.

Każdy z nas ma w sobie coś ze znaku zodiaku,w  którym się urodził..I wiem,że skorpiony są trudne,pamiętliwe jak mi się nadepnie na odcisk,oj mają jad..mają..Ale ja nie oceniam nikogo pod kątem znaku zodiaku..ja oceniam ludzi..a czasem trzeba patrzeć poza człowieka,wtedy widać więcej...i nie tylko jego zachowanie,dlaczego taki jest..ale też z boku, z dystansu widać więcej.. .I ja to widziałam...

I nie oczekuję współczucia.Mam tak artystyczną duszę,rozwiniętą dojrzałą osobowość,że potrafię wyciągnąć wnioski z przeżytych doświadczeń i mieć piękne wspomnienia na przekór zdziwieniu innych ludzi..

Życie nie jest tylko czarno białe, bo pomiędzy jest dużo kolorów..i zawsze nastąpi ten czas, w którym opadnie zasłona iluzji i zobaczyć można wszystko takie, jakie jest..A czy ja mam nadzieję?mhm..kto jej nie ma w dzisiejszych czasach:)

Gość Do autorki

Ty Hurrem!uwielbiam Twój dystans,cięty język i poczucie humoru. Ciągle masz coś do powiedzenia..zawód powinnaś zmienić😁Obiecałaś zacząć pisać bloga i gdzie jest?A książka, co zaczęłaś pisać?wątek o Sulejmanie byłby dobry..☺

Gość Hurrem
33 minuty temu, Gość Do autorki napisał:

Ty Hurrem!uwielbiam Twój dystans,cięty język i poczucie humoru. Ciągle masz coś do powiedzenia..zawód powinnaś zmienić😁Obiecałaś zacząć pisać bloga i gdzie jest?A książka, co zaczęłaś pisać?wątek o Sulejmanie byłby dobry..☺

Mieć wsparcie najbliższych to już COŚ  w tych czasach.. Dziękuję. Nad blogiem myślę..A co do książki to jeden z bohaterów Sulejman musiałby chyba wyrazić zgodę..ochrona danych osobowych weszła..albo potem musiałabym się podzielić honorarium jakby betsceler z książki powstał..hehe..Czasem dobrze coś zostawic tylko dla siebie..