Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zraniony_drań2

Chcę dziś skrzywdzić jakąś kobietę emocjonalnie

Polecane posty

Gość zraniony_drań2

Idę dziś wieczorem do klubu, mam powodzenie, poderwać kobietę dla mnie to nie problem, ale chce dziś jakąś przelecieć i upokorzyć jak ścierę. Jak mi nie da tyłka tylko numer tel. to umówię się z nią i ją z premedytacją wystawię. W każdym przypadku dopnę swego i sprawię przykrość przypadkowej kobiecie.

Gość Ona
8 minut temu, Gość zraniony_drań2 napisał:

Idę dziś wieczorem do klubu, mam powodzenie, poderwać kobietę dla mnie to nie problem, ale chce dziś jakąś przelecieć i upokorzyć jak ścierę. Jak mi nie da tyłka tylko numer tel. to umówię się z nią i ją z premedytacją wystawię. W każdym przypadku dopnę swego i sprawię przykrość przypadkowej kobiecie.

I to tylko dlatego ,że nie potrafiłeś być uczciwy ze mną bedziesz teraz wycierał się w jakieś szmaty??mmhm..ciekawe podejscie..tylko potem odkaź się porządnie po takiej ścierce,bo to,że znajdziesz chętną-pełno teraz puszczalskich..nie ulega wątpliwości...Baby ,takie z klubu są głównie bez emocji,więc będzie się taka ...ka potem cieszyła,że jakiś przystojniak ją przeleciał..Wow!pod wrażeniem...

Gość Luna
17 minut temu, Gość zraniony_drań2 napisał:

No i skad ta zlosc? Nie lepiej sie wyladowac np. w sporcie, bedzie z korzyscia dla ciebie.

Gość ...

Dziwne podejście. Nie wiem co w tym będzie tak krzywdzącego. Lepiej jakas rozkochaj i dopiero porzuć to będzie krzywdzące a takie wystawienie to jest nic w dzieiejszych czasach

Gość janusz
1 godzinę temu, Gość zraniony_drań2 napisał:

tylko po co to wszystko?

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość Ona napisał:

I to tylko dlatego ,że nie potrafiłeś być uczciwy ze mną bedziesz teraz wycierał się w jakieś szmaty??mmhm..ciekawe podejscie..tylko potem odkaź się porządnie po takiej ścierce,bo to,że znajdziesz chętną-pełno teraz puszczalskich..nie ulega wątpliwości...Baby ,takie z klubu są głównie bez emocji,więc będzie się taka ...ka potem cieszyła,że jakiś przystojniak ją przeleciał..Wow!pod wrażeniem...

Zanim zaczniesz wyzywac jakąś od scierek, spojrz na tego swojego fagasa. Kim on jest skoro idzie do klubu, złapac na numerek?