Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dzikus

Nie lubię ludzi

Polecane posty

Gość Dzikus

Wszystko to wredne, wścibskie, ciekawskie, bezczelne i fałszywe. Pomożesz jednemu to chce otrzymywać pomoc cały czas. Udają kolegów by się podlizać a potem ignorować, gdy osiągną swoje cele. Obgadują bo sami nie mają czym się pochwalić. Kłamią by nie przyznawać się do błędów. Kochają i porzucają. Nienawidzę telefonów, maili, jednym słowem zawracania głowy.

Jak ja nie cierpie ludzi. Dobrze, że mieszkam na wsi na pustkowiu, z dala od cywilizacji. Mogę spokojnie pracować i sobie żyć, a ludzkie gęby oglądam na szczęście bardzo, bardzo rzadko. Nikt mi nie zawraca niepotrzebnie głowy i w końcu mam spokój.

Gość tia
6 minut temu, Gość Dzikus napisał:

Wszystko to wredne, wścibskie, ciekawskie, bezczelne i fałszywe. Pomożesz jednemu to chce otrzymywać pomoc cały czas. Udają kolegów by się podlizać a potem ignorować, gdy osiągną swoje cele. Obgadują bo sami nie mają czym się pochwalić. Kłamią by nie przyznawać się do błędów. Kochają i porzucają. Nienawidzę telefonów, maili, jednym słowem zawracania głowy.

Jak ja nie cierpie ludzi. Dobrze, że mieszkam na wsi na pustkowiu, z dala od cywilizacji. Mogę spokojnie pracować i sobie żyć, a ludzkie gęby oglądam na szczęście bardzo, bardzo rzadko. Nikt mi nie zawraca niepotrzebnie głowy i w końcu mam spokój.

Rozumiem, jestem za 🙂

Gość kat

mam podobnie, chciałbym zmienić pracę
nie wiem tylko na jaką
chciałbym mieć w niej mało do czynienia z ludźmi

Gość tia
3 minuty temu, Gość kat napisał:

mam podobnie, chciałbym zmienić pracę
nie wiem tylko na jaką
chciałbym mieć w niej mało do czynienia z ludźmi

Mi się na szczeście udało i jestem wniebowzięta, ten spokój nie ma ceny 🙂

Gość kat

jaka to praca?

Gość Dzikus
1 minutę temu, Gość kat napisał:

jaka to praca?

Rolnik. Kontaktuje się z innymi ludźmi bardzo rzadko. Głównie kupno/sprzedaż raz na jakiś czas. Kiedyś mieszkałem w mieście, ale wyniosłem się stąd i przeniosłem na wieś we wschodniej Polsce. Kupiłem gospodarstwo i tam zacząłem nowe, spokojne życie z dala od ludzi.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Dzikus napisał:

Rolnik. Kontaktuje się z innymi ludźmi bardzo rzadko. Głównie kupno/sprzedaż raz na jakiś czas. Kiedyś mieszkałem w mieście, ale wyniosłem się stąd i przeniosłem na wieś we wschodniej Polsce. Kupiłem gospodarstwo i tam zacząłem nowe, spokojne życie z dala od ludzi.

I to jest życie zajęcie zawsze się znajdzie, a po ciężkiej pracy można sobie wypić piwo i pograć na komputerze czy tam obejrzeć coś w telewizji, albo po prostu poleżeć sobie na chamaku.

Gość Hahah

Hamaku gamoniu. Piwko i tv, co za nudziarz. Tylko potem nie placz, ze zadna Cie nie chce.😄😄😄😄😄

Gość Dzikus
14 minut temu, Gość Hahah napisał:

Hamaku gamoniu. Piwko i tv, co za nudziarz. Tylko potem nie placz, ze zadna Cie nie chce.😄😄😄😄😄

No i wywalone. To jest dopiero życie z dala od ludzi. Cisza i spokój

Gość gość

SERIO  NI MA UCZCIWYCH LUDZI O JAK PRZYKRO