Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamaK

Mama z opryszczka a 8 mc niemowle

Polecane posty

Gość MamaK

Kochane! Jak w temacie, nie jestem oewna, czy nie całowałam córeczki z tym, bo nagle zuwqzylam oprysXzkex która nie boli, tylko trzy małe pęcherzyki są. Mam już paranoje, bo boję sie, czy nie wladkka moja śliną do zupy dziecka i czy nie musnela się o opryszczke. Lekarz kazał brać hascovir, córeczce tez. Mialyscir kiedys opryszczke przy niemowleciu?

Gość GRGDRGGFD

myśle , że z zupy się nie zarazi ale pilnuj się teraz bardzo kup sobie plasterk na opryszczke i zasoń ją przed dzieckiem, bo nawet nieświadomie pocałujesz mała i już gotowe. ja zaraziłam swojego synka jak miał 1,5 roku a on zaraził swoja siostrę 3 letnia. w domu miałam piekło przez 3,5 tyg, ani jedno ani drugie nie mogło nic jesc, synek plakal całe dnie, był głodny chciał zjeść coś twardego i wiedziałam, ze nie może a jak wyprosił to bardzo plakal, podawanie lekarstw to był horror, płacz placz placz!!!córka starsza przeszla z bolem ale jako tako a synek dramt rozmazał sovie krosty z buzi na całej twarzy, kup szybko jakas masc w aptece aftin, albo cos podobnego żeby zapobiec rozwijaniem się choróbska bo jest straszne!!!!!!!!! powodzenia:)