Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kropelka

Jak zaszłyście w nieplanowaną ciążę?

Polecane posty

Bardzo chcę kolejne dziecko,ale mąż uważa podczas stosunku przerywanego.Stosujemy tę metodę od wielu lat i nie było wpadki,dzieci planowane.Ale On już nie chce więcej dzieci. Zauważyłam,że ci którzy stosują antykoncepcję częściej wpadają niż ci co nie stosują żadnej,jedynie przerywany.

Gość Kewin

Musisz mu zrobić ustami, żeby wtrysnął Ci do gardła. Zawsze trochę zostaje na języku. Wtedy idziesz do łazienki wypluwasz zawartość do strzykawki, a potem kropelka po kropelce wciskasz tam.

Jak to się nie uda powinnaś znaleźć "na żywo" w średniej szkole znaleźć pełnoletniego (bez wtopy) ucznia i powiedzieć mu że kupisz supermę za 100, bo wyrabiasz krem na cerę. Dajesz mu słoiczek, po czym od razu (żywotność do 3minut) idziesz do łazienki ze strzykawką i wstrzykujesz tam. Robisz to w zamkniętej kabinie, żebyś mogła usiąść "w muszli" tak żeby płyn stamtąd nie wyleciał przez 10-12minut (tyle trwa adaptacja). W internetach nie próbuj bo Ci się nie uda.

1 minutę temu, Gość Kewin napisał:

Musisz mu zrobić ustami, żeby wtrysnął Ci do gardła. Zawsze trochę zostaje na języku. Wtedy idziesz do łazienki wypluwasz zawartość do strzykawki, a potem kropelka po kropelce wciskasz tam.

Jak to się nie uda powinnaś znaleźć "na żywo" w średniej szkole znaleźć pełnoletniego (bez wtopy) ucznia i powiedzieć mu że kupisz supermę za 100, bo wyrabiasz krem na cerę. Dajesz mu słoiczek, po czym od razu (żywotność do 3minut) idziesz do łazienki ze strzykawką i wstrzykujesz tam. Robisz to w zamkniętej kabinie, żebyś mogła usiąść "w muszli" tak żeby płyn stamtąd nie wyleciał przez 10-12minut (tyle trwa adaptacja). W internetach nie próbuj bo Ci się nie uda.

Jesteś nienormalna.Pytałam jak zaszłyscie w ciążę nieplanowaną.

Gość Mama dwójki
9 minut temu, Gość Kewin napisał:

...ka z ciebie!Autorka nie pytała o poradę,zadała normalne pytanie a ty wyskakujesz z jakimiś głupimi tekstami.U mnie owulacja się przesunęła.Stosowaliśmy kalendarzyk małżeński przez 5 lat.Udawało się, jedno dziecko planowane, pełny stosunek w 8 dniu cyklu a później już w gumce i bach ciąża. Teraz już nie liczę na bezpieczne dni, cały czas w gumce.

Gość Gość

W kontakcie z tlenem plemniki umierają więc Twoje teorie rodem z gimnazjum są na nic...

Apropos tematu, wiekszisc idzie na spontan, bzykaja się bez niczego A potem płaczą się, że wpadka...

Gość Gość

Ja zeszłam w ciążę 3 dni przed okresem. Pobolewalo mnie podburzusze więc byłam pewna że idzie okres. A to była dodatkowa owulacja gdzie cykl się przedłużył.

Gość Gość

Też zaszlam w ciąże 3 dni przed okresem. Do tego ten okres dostalam. Zawsze cykle jak w zegarku, więc przed okresem czasem odpuszczalismy z zabezpieczeniem.  Jestem w 24tc z trzecim synem.  

Gość Kewin
46 minut temu, Kropelka napisał:

Ale On już nie chce więcej dzieci.

To ty jesteś nienormalna,  a w dodatku nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Potrafisz tylko obrazić. Może lepiej, że nie chce mieć już więcej -może widzi, że nic dobrego z tego wyjść nie może sądząc po kulturze wypowiedzi. Prośbą była o radę, więc rada została udzielona.

Gość gosc

Wpadka w 21 wieku to ewenement. Nikt kto stosuje poprwanie antykoncepcje nie wpadnie ( No chyba,że jest szczęsliwcem jednym na miliard ). Najczęstsze przyczyny tzw 'wpadek' to stosunek przerywany, nie poprawne stosowanie antykoncepcji hormonalnej, kalendarzyk itp. Pewnie twój mąż ma już słabe plemniki i dlatego nie zachodzisz w ciąże.

Gość Gość

Wymieniłam wkladke, monitoruje cykl, mam jeden jajnik i po 8 latach od pierwszej ciazy zawszlam w drugą. 

Gość gosc

Są ludzie którzy mogą przez lata jechać na stosunku przerywanym czy kalendarzyku, albo nawet uprawiać normalny stosunek i nie zajść w ciążę. A są też tacy którzy zapomną jednej tabletki w cyklu i zaliczają wpadkę. Kwestia płodności i szczęścia bo w przypadku stosunku przerywanego trudno mówić o jakimkolwiek zabezpieczeniu. Serio chce wam się w to bawić ? przecież to ani żadna przyjemność ani żadna antykoncepcja.

Gość gosc
1 godzinę temu, Gość Kewin napisał:

buahahahahaha, padłam 😄😄 😄 jednak kocham to forum 😄