Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Frezia

L4 na ból zęba

Polecane posty

Gość Frezia

Witam, w piątek pod koniec pracy zaczął mnie boleć okropnie ząb, zadzwoniłam do dentysty z bólem najszybszy termin mam w następny poniedziałek, czy jeśli pójdę jutro do Lekarz rodzinnego i mu powiem że nie dam rady pracować z tym bólem bo aż mi promieniuje na pół twarzy wystawi mi L4 do wizyty u dentysty? 

Gość gość

Moim zdanie powinnaś dostać chociaż dzień wolnego,  ale nia wiem czy stomatolog wystawi

Gość Bartek
4 minuty temu, Gość Frezia napisał:

Witam, w piątek pod koniec pracy zaczął mnie boleć okropnie ząb, zadzwoniłam do dentysty z bólem najszybszy termin mam w następny poniedziałek, czy jeśli pójdę jutro do Lekarz rodzinnego i mu powiem że nie dam rady pracować z tym bólem bo aż mi promieniuje na pół twarzy wystawi mi L4 do wizyty u dentysty? 

Dziewico, życzę Ci, żeby wszystko z zębem się dobrze skończyło.

Gość Frezia

Dentysta powiedział że może mi wystawić tylko za dzień wizyty a to jeszcze tydzień męczarni 😕

Gość gość

To spróbuj u rodzinnego może wystzwi tobie zwolnienie

Gość gość

Jej idź prywatnie do dentysty. Pracujesz to kasę masz. Żałujesz i wolisz cierpieć tydzień? Co za ludzie  😕

Gość Frezia
3 godziny temu, Gość gość napisał:

Jej idź prywatnie do dentysty. Pracujesz to kasę masz. Żałujesz i wolisz cierpieć tydzień? Co za ludzie  😕

To jest termin u prywatnego dentysty, dzwoniłam po kilkunastu i tu było najszybciej..