Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jest ich mnóstwo

Prawiczków i dziewic w wieku od 22 do 29 lat jest więcej niż sądzicie taka prawda

Polecane posty

Gość Jest ich mnóstwo

Wasze prawictwo nie jest czymś wyjątkowym, więc po co się użalacie nad sobą? Atrakcyjność i wygląd takich osób może być powyżej przeciętnej. Mało z takich osób to osoby bardzo brzydkie.

Gość KvccKg

Skąd wiesz ze jest ich dużo?  ja mam inne wrażenie, że teraz nikt nie czeka z tymi sprawami i piertolą się dla sportu jak tylko nadaży się okazja

Gość Fjccnc

Skąd wiesz ze jest ich dużo??  ja mam inne wrażenie, że teraz nikt nie czeka z tymi sprawami i pierttolą się dla sportu jak tylko nadaży się okazja

Gość Kccfg

Skąd wiesz ze dużo?  ja mam wrażenie ze teraz nikt nie czeka z tymi sprawami tylko robi to dla sportu

Gość Jest ich mnóstwo
8 minut temu, Gość Kccfg napisał:

Skąd wiesz ze dużo?  ja mam wrażenie ze teraz nikt nie czeka z tymi sprawami tylko robi to dla sportu

Wiele ludzi w tym wieku siedzi w domu i nie wychodzi nigdzie. Jedynie na studia i do pracy. Wyjścia ze znajomymi u takich osób są bardzo rzadkie. Mało osób żyję w stałych związkach. Lepszą opcją jest siedzenie w domu dla wielu osób. Część z takich osób jest zakompleksionych a część skupia się na nauce i pracy. Nie ma czasu na głupoty typu randki i romansowanie.

Gość ech
1 godzinę temu, Gość Jest ich mnóstwo napisał:

Wiele ludzi w tym wieku siedzi w domu i nie wychodzi nigdzie. Jedynie na studia i do pracy. Wyjścia ze znajomymi u takich osób są bardzo rzadkie. Mało osób żyję w stałych związkach. Lepszą opcją jest siedzenie w domu dla wielu osób. Część z takich osób jest zakompleksionych a część skupia się na nauce i pracy. Nie ma czasu na głupoty typu randki i romansowanie.

Są też osoby, które chciałyby wychodzić ze znajomymi i żyć w stałym związku, ale są nielubiane przez ludzi...