Gość Gosc Napisano Kwiecień 1, 2019 Prawdziwą i szczerą miłością i nie wstydzę się tego, nawet nie walczę z tym uczuciem, mimo , że jestem w związku małżeńskim . Chciałbym Cię jako kobietę , być z Tobą , ale to nie możliwe. Więc pozostaje tęsknić i nic więcej , smutne , ale tak widocznie musi być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 1, 2019 Kiedy widziałeś ją ostatni raz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Kwiecień 1, 2019 Niemożliwe jak już. Zajmij się żoną bo takiej wyznania od zonkosia są żenujące . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jaki Napisano Kwiecień 1, 2019 Widział 9 lat temu teraz ona i wyglądem i charakterem jest inna to zupełnie inna osoba którą byś pod każdym wymiarem nie poznał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość łezka Napisano Kwiecień 1, 2019 Kocham Cię też. Przyznam ,że za bardzo to bolało i myślę jak najmniej o Tobie ,ale i tak często...chyba codziennie nadal. Staram się w sercu zrobić miejsce dla kogoś innego,bo życie mija. Szczere uczucia jednak zostaną na zawsze ,najprawdziwiej najgłębiej w duszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Kwiecień 1, 2019 Dobrze powiedziałeś, tak musi być i serce boli:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Akimuszki Napisano Kwiecień 1, 2019 Co to za kot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fiona Napisano Kwiecień 1, 2019 Dajcie mu spokuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Akimuszki Napisano Kwiecień 1, 2019 Co to za kot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Kwiecień 1, 2019 Ona wie że masz żonę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kot AkimeAkime Napisano Kwiecień 1, 2019 Kot Co to za kot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ja. Napisano Kwiecień 1, 2019 Ja Ciebie też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Kwiecień 1, 2019 Mam podobnie. Chciałabym już zapomnieć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość łeska Napisano Kwiecień 1, 2019 1 godzinę temu, Gość Gość łezka napisał: Kocham Cię też. Przyznam ,że za bardzo to bolało i myślę jak najmniej o Tobie ,ale i tak często...chyba codziennie nadal. Staram się w sercu zrobić miejsce dla kogoś innego,bo życie mija. Szczere uczucia jednak zostaną na zawsze ,najprawdziwiej najgłębiej w duszy dlaczego w sposób tak infantylny ,niezgrabny i nieporadny próbujesz pisać w moim imieniu????ten Pan widział mnie w 2015 na otwarciu nowego odremontowanego obiektu ,nie jesteśmy na TY w realu ,był obiektem moich marzeń -nadal jest ,takim na dobre i na złe na ślubnym kobiercu ale zdecydował inaczej i postanowił ślubować innej ,moja rola tutaj się kończy.Nigdy nie przestanę darzyć go uczuciem szczególnym i wyjątkowym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość łeska Napisano Kwiecień 1, 2019 1 godzinę temu, Gość Gość napisał: Dobrze powiedziałeś, tak musi być i serce boli:-( moje boli bardziej,sam tak wybrał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość łeska Napisano Kwiecień 1, 2019 1 godzinę temu, Gość gosc napisał: Ona wie że masz żonę? wiem ,widziałam ich wspólne zdjęcia ślubne zanim skasował swój profil na fb a ja nigdy nie miałam ani welonu ani białej sukni ,to moja ...enka powinna falować na szczycie ;-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Kwiecień 1, 2019 1 godzinę temu, Gość Gość napisał: Dobrze powiedziałeś, tak musi być i serce boli:-( Bardzo bolało i boli, to prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kafe Napisano Kwiecień 1, 2019 a ...alaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Kwiecień 1, 2019 1 godzinę temu, Gość Gosc napisał: Prawdziwą i szczerą miłością i nie wstydzę się tego, nawet nie walczę z tym uczuciem, mimo , że jestem w związku małżeńskim . Chciałbym Cię jako kobietę , być z Tobą , ale to nie możliwe. Więc pozostaje tęsknić i nic więcej , smutne , ale tak widocznie musi być. Kocham Wojtuś na zawsze .Przeżywam to samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nice Napisano Kwiecień 2, 2019 A ja cie nigdy nie kochałam i nie kocham. Jesteś brzydki, objerzałam cię na twoich filmikach i przypomniały mi się wszystkie powody, dla których cię rzuciłam. Estetyczne nie należały do najmniej ważnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lena 💔 9 Napisano Styczeń 12, 2021 Dnia 1.04.2019 o 22:49, Gość Gosc napisał: Prawdziwą i szczerą miłością i nie wstydzę się tego, nawet nie walczę z tym uczuciem, mimo , że jestem w związku małżeńskim . Chciałbym Cię jako kobietę , być z Tobą , ale to nie możliwe. Więc pozostaje tęsknić i nic więcej , smutne , ale tak widocznie musi być. Czy Ona wiedziała o Twoich uczuciach? Co się wydarzyło, że nie jesteście razem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akimuszki 176 Napisano Styczeń 12, 2021 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach