Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anonimka

Co to może być?

Polecane posty

Gość Anonimka

Witam. Po ostatnim stosunku w dniu spodziewanej @ dostałam plamienia, niewielkie, jednorazowe ale tylko po stosunku. Dodam, że nie zabezpieczamy się z mężem w żaden sposób. Myślałam, że to @ już przyszła ale od 3 dni niestety nic, mam dolegliwości jak przed każdą @, ale nadal jej nie ma. Co to może oznaczać? Z góry dziękuję za odpowiedź

Gość zaz

No różne mogą być tego przyczyny:

1. ciąża,

2. zaburzenia hormonalne,

3. uraz mechaniczny,

4. nadżerka,

5. inne.

Gość Anonimka

Nadżerkę wykluczam, bo byłam u ginekologa w przeciągu ostatniego roku, cytologię i wszystko robiłam i wszystko było ok. Uraz mechaniczny napewno też nie. Możliwe zaburzenia hormonalne, mam niedoczynność tarczycy ale leczę się od roku więc sama nie wiem. Ale dziękuję za odpowiedź. Przynajmniej tą jedną 😉

Gość Viki

Uszkodzenia mechaniczne, infekcje intymne etc... Idź do lekarza jeśli cię to niepokoi. A dlaczego nie zabezpieczacie się? Planujecie dziecko? Ja podczas starań wyznaczałam sobie owulację i to znacznie skróciło czas starań- wówczas używałam komputera cyklu myway, dziś mam go jako naturalna antykoncepcję łącznie z prezerwatywą. A kupiłam go na stronie naturalnaplodnosc.